De danske distributører nægter at lytte til biograferne – flere biograftitler på vej som video on demand.

I dag var der en historisk streaming-premiere i Danmark på Universal-titlerne “The Invisible Man”, “Emma” og “The Hunt“. Alle tre var de tiltænkt en stor rolle i biograferne, der er tvunget til at holde lukket på grund af coronavirussen.

Derfor valgte Universal Pictures at udleje de tre titler til VOD-streaming og dermed bryde med det normale biografvindue, der sikrer tre måneder imellem biografpremiere og streaming.

Det har fået brancheorganisationen Danske Biografer til at reagere med en advarsel imod streaming-strategien, der både er skadelig for branchen og publikum, mener biograferne.

Men den advarsel skræmmer ikke de danske distributører, der netop nu har biograftitler liggende, som ikke har udsigt til at tjene penge, fordi biograferne stadig holder lukket.

Læs også ‘Danske Biografer kritiserer biograftitler til streaming: Ikke godt for publikum‘.

Filmz erfarer således, at flere store biograftitler – med planlagt biografpremiere i marts og april – er på vej til hjemmebiografen i den nærmeste fremtid, hvilket altså er stik imod Danske Biografers anbefaling.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#11 Justin 2 år siden

#4
Slap nu at Kim, det er trivielt at høre på dit envendelig mantra om at man ikke kan konkurer med gratis
Gravatar

#12 Mads47 2 år siden

#4 Ærligt talt Kim har du ikke noget bedre at fortage dig, nu hvor du ikke er formand mere? Dit hetz mod Filmz bliver Trivielt som Justin siger og virkelig patetisk.
Gravatar

#13 Mads47 2 år siden

double post.
Gravatar

#14 MacGuffin 2 år siden

Og det er yderst trivielt at høre på folk der mener filmindustrien blot skal gøre som musikindustrien, til trods for at der er ret stor forskel på produktionsudgiften på en sang og en film. Hvad jeg bruger min tid på vedkommer bestemt ikke jer. Og hvis der er nogen der drives hetz mod, så er det mig. Hvad giver jer retten til at diktere hvem der kan skrive herinde og hvem der ikke kan? Det kan undrer at I ikke sidder i Beverly Hills med udsigt over Hollywood, så ufattelig kloge i er på hvad filmbranchen "bare" kan gøre.
Gravatar

#15 Bjur 2 år siden

Mads47 (5) skrev:
Hvis man er to personer, så ligger prisen på 89 per næse. Der er jo intet der stopper en i at være 4, 6 eller 20 der ligger sammen. Hvis prisen kun var 89 ville det også være billigt, da der ingen kontrol er på hvor mange der ser med.

Coronavirus stopper en i at være 20 sammen;)
Gravatar

#16 Bjur 2 år siden

Men helt generelt kunne det da være interessant, hvis Filmz følger op med nogle tal på, hvordan det går med de streamingfilm? Ville jo være dejligt, hvis det bliver bliver en succes og man fremover kan gentage det.
Gravatar

#17 MacGuffin 2 år siden

De tal er hemmeligholdte. Så det kan Filmz ikke.
Og tallene vil da heller ikke fortælle noget som helst brugbart. Det er atypiske tider vi lever i.
Herregud, det er jo blot "straight-to-vod". Intet nyt der.

Gravatar

#18 Geekalot 2 år siden

Ligesom det pladder du fyrer af....
Gravatar

#19 Mads47 2 år siden

Bjur (15) skrev:

Coronavirus stopper en i at være 20 sammen;)


Der er forbud for mere end 10 at være sammen, dog gælder det ikke i det private. Men der rådes til det samme i privaten.


MacGuffin (14) skrev:
Og det er yderst trivielt at høre på folk der mener filmindustrien blot skal gøre som musikindustrien, til trods for at der er ret stor forskel på produktionsudgiften på en sang og en film.


Det er også kun meget få herinde der mener at man bare kan kopier musik industrien. Så nej den holdning kan du sige tilfalder alle herinde.


MacGuffin (14) skrev:
Og hvis der er nogen der drives hetz mod, så er det mig.


Fordi du har kørt denne hetz mod filmz de sidste mange år, nu er du dukket op på en ny konto og køre videre i samme spor. Stort set alle dine indlæg handler om hvor ringe filmz er, men det er ikke andet end mudderkastning. Der er intet konstruktivt i din tilgang, du er her kun for at brokke dig.


MacGuffin (14) skrev:
Hvad giver jer retten til at diktere hvem der kan skrive herinde og hvem der ikke kan?


Det er der heller ingen der gør, det er dit udlæg fordi vi forholder os kritisk til din tilgang til dette site.
Gravatar

#20 Justin 2 år siden

#14
Men var der virkelig behov for at oprette en ny bruger ?

#17
Det kan godt være tallene ikke er offentlige, men hvis tallene er pæne, kan det jo være at der sker en ændring i måden film bliver distribueret

Skriv ny kommentar: