20th Century Fox har udsendt en ny featurette til actionkomedien “This Means War”, som vi her i Danmark eksklusivt kan fremvise på Filmz.

Se også: McG overvejede alternative slutninger til “This Means War”.

“This Means War” omhandler to CIA-agenter, der sammen har reddet verden adskillige gange og er bedste venner. Intet lader til at kunne komme mellem deres venskab, indtil de finder ud af, at de begge er forelsket i den samme kvinde.

Nu bekæmper de to venner pludselig hinanden, og i kampen om hendes kærlighed bliver alle beskidte tricks i bogen taget i brug.

Chris Pine og Tom Hardy har hovedrollerne som de to venner, der kæmper mod hinanden over kvinden, spillet af Reese Witherspoon. Derudover medvirker også Til Schweiger, Chelsea Handler og Abigail Spencer.

“This Means War” er instrueret af McG og har dansk premiere 22. marts.

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Lars.dk 12 år siden

Bare det promo billede hvor de står side om side giver en meget god ide om at denne film bliver/er noget lort.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#2 Batsy 12 år siden

Tom Hardy og Chris pine er fremragende skuespiller, og såvel er Reese også en fremragende skuespillerinde og et fryd for øjet. men den er lidt et "meh" da jeg ikke er særligt imponeret over McG.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 jenshansen1986 12 år siden

Synes Chris Pine er god og ja Reese er som også en udmærket skuespiller, ikke den pæneste godt nok. Men der er noget over Hardy som bar iretere mig, i de film jeg har set med ham. Men tror det er en rigtig underholdlende film som jeg tror jeg tager kæresten med ind og se på torsdag.

Skriv ny kommentar: