Filmz kan som de første i Danmark eksklusivt vise et nyt, actionfyldt klip fra Ridley Scotts “Robin Hood”.

Klippet, der vist bedst kan betegnes som “Saving Private Ryan”-Robin Hood-style, viser et blodigt strandangreb og kan ses i videoen herunder.

Filmen følger Robin Hood og hans håndgangne mænd, der i det 13. århundreds England tager kampen op mod korruptionen i Nottingham og står i spidsen for et oprør mod kongemagten.

Robin Hood” kan ses i danske biografer 13. maj.

Kunne ikke finde video


Vis kommentarer (93)
Gravatar

#31 Hr. Nielsen 12 år siden

Kruse (30) skrev:
Så må de i hvert fald være café latté drikkere...
Den må så stå for din egen regning der Kruse, jeg har ingen problemer med latten, men det har du måske siden tanken falder dig ind (og stik så dine omvendte fordomme indenbords tak;)?...........Og har jeg påstået de IKKE mener det, så må du vist læse hvad jeg skriver igen og tænke lidt over det. Jeg mener faktisk jeg skrev

Thomas Nielsen (29) skrev:
nu skal det måske
At jeg så skrev forkert, så du måske opfatter det som en fordom beklager jeg da meget kammerat....

Jeg har skam ingen tvivl om at de mener det............

og hvorfor må man i øvrigt ikke fundere over om ting kan være et modefænomen mener du? Det er vel en side i en debat der også må belyses og diskuteres (eller har du regler for hvad man må og ikke må, for så må du da meget gerne sende dem til mig i to eksemplarer.............I øvrigt var der nu også påtænkt en ironisk tone i min kommentar, som åbenbart ikke er fremgået tydeligt nok siden du atter er på banen for at forsvare Bruce (som jeg faktisk nærer stor respekt for tak!)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#32 filmz-OutOfSight 12 år siden

Michael Andersen (17) skrev:
#16 Det er også mest Zimmers klon-virksomhed, jeg er imod. Zimmer giver selvfølgelig bare filmskaberne hvad de beder om, men derfor er stadig irriterende at lytte til noget der lyder som en upersonlig og forvansket version af originalen. Det er en flot ide at ville give unge musikere den chance, som han selv havde svært ved at få i begyndelsen, men når selv stik-rend-drengen ender med at lave musik til en stor Hollywood-film (A: Kan du lyde som Zimmer, søn? B: Yes Sir! A: Du er ansat!), så har det sgu taget overhånd.

John Powell er den eneste af de mange fabriksarbejdere, som jeg synes har noget originalt at byde på, men så er spørgsmålet om en talentfuld fyr som ham ikke ville være slået igennem alligevel?


hehe Jeg tror jeg misforstod dig i første omgang?! Anyway, med klon troede jeg du mente: gentagelse af sig selv", og ikke alle hans flyvende aber .. Personligt syntes jeg Steve Jablonski høre til i den mere vulgære ende, da jeg er sikker på det rent faktisk er Zimmer.
Han har bare knappet skjorten på ryggen.

Hmm John Powell.. Jeg må ærligt indrømme han ikke rigtigt har fanget mig. Hvad han lavede med Bourne filmene passede rigtigt godt, men ikke noget der fik mig til at lede videre. Noget specielt du kan anbefale?Bruce (20) skrev:
Jeg har stadig ikke den store tiltro til filmen, men igen må jeg konstatere, at der er himmelvid forskel i Scotts eksekvering af en scene som denne og så [url= Fields slaget[/url] fra Return of The King..


heh yeh! Ca. 7 år.

Bruce (20) skrev:
Udover de imponerende CGI overview segmenter i PF slaget, så stinker infight sekvenserne virkelig af sur røv, hvor Ridley Scott formår at komponere billeder, hvor man ikke går på kompromis med følelsen af realisme.


wow jeg er uenig her.. Mest af alt ser jeg Scotts kampscener som noget rod.. Lad os få noget mere steadycam tak!
Gravatar

#33 davenport 12 år siden

Det med rod i Scotts kampscener er jeg helt enig i. Synes det er irriterende at man ikke kan se hvad der sker. Det var på mode en overgang, og den samme teknik er brugt i SPR. Så hellere et steady cam, som du siger.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#34 filmz-Bruce 12 år siden

Thomas Nielsen (29) skrev:
Man skal høre meget lort før ens ører falder af og da jeg har mine endnu, kan de vist ikke forsvinde, selv med totalt laaaaaaaaaaangt de bemærkninger om LOTR. Men nu skal det måske blevet 'in' at kritisere disse film (den slags modebølger, hvor det pludseligt bliver populært at kaste sig over en ellers fantastisk film er da i hvert fald set før)..............Jeg kan slet ikke følge, forstå eller fatte dette, da jeg vil påstå at man slet slet ikke finder det bedre.............Nå ja, hver sin mening og respekt for det, selv de forkerte af dem:-D


Nu ved jeg godt rigtig mange betragter LOTR trilogien, som muslimer betragter koranens ord og derfor så er kritik af denne jo nærmest blasfemi og som følge deraf, må det jo være en modebølge. For det er jo skrevet i sten, at det er en åhhh så fantastisk trilogi.

Jeg er skam stor stor fan af Fellowship of the Rings, som ligger nummer 18 på min top 200 liste, så jeg synes du hamrer bolden et godt stykke forbi plankeværket med dine udsagn. Jeg var endda overmåde godt underholdt af både 2'eren og 3'eren og er det stadig, men Peter Jackson lykkes altså ikke med alt han sætter sig for, selvom syvende dags adventisterne måtte mene noget andet.

Peter Jackson laver nogle umådeligt flotte overbliks billeder i alle LOTR filmene, som er episke og de er at finde i alle film. Men svagheden i Peter Jacksons cinematografi er, at WETA pressede mulighederne for cgi til grænsen og at det ikke altid lykkes lige godt. Med mindre selvfølgelig at fysiske begreber som bevægelse af masse ikke har nogen effekt på et ramt objekt. Jeg forstår f.eks. ikke, hvorfor man ikke blot red hestene ind i de store olifanter, når det gik glimrende med orkerne. Men det er en minimal indvending i min bog. Jeg kan altid spise effekter for tiden og jeg ved, at Peter Jackson med 2'eren og 3'eren var meget meget presset af en deadline hver jul og derfor ikke kunne lave det samme mesterværk med efterfølgerne som 1'eren.

Men infight sekvenserne, I guder noget lort, når man ser det i dag i ovenstående klip, hvor man ligeså godt kunne have komponeret sekvenserne i en blender og så lige engang imellem kigge opad på en hovedperson, som skal svinge sit sværd eller spyd. Nej, der gider jeg sgu ikke vise hverken ærbødighed eller respekt, heller ikke overfor det helligste hellige, den hellige graal LOTR (fred være med den).

Sekvensen her fra Robin Hood, er lang bedre cinematografisk komponeret og fotograferet, hvor det er tydeligt, at man kender til cgi's begrænsninger og force og derfor kan jeg ikke ved selv flere gennemsyn udpege, hvad og hvem, som er maskin komponeret og ej.

Man er selvfølgelig heller ikke overbebyrdet af op til 200.000 bevægelige objekter ad gangen, som Peter Jackson er i nogle sekvenser, men det er jo faktisk også dem, som fungerer bedst for PJ. Ligeså snart PJ skal komponere en frame i infight, så går det ravende galt i f.eks. de 30 sekunder, fra det tidligere klip starter, hvor det ikke er meget bedre end Gøngehøvdingen.

davenport (33) skrev:
Det med rod i Scotts kampscener er jeg helt enig i. Synes det er irriterende at man ikke kan se hvad der sker. Det var på mode en overgang, og den samme teknik er brugt i SPR. Så hellere et steady cam, som du siger.


Scotts scener her er nærmest stillebens malerier, ifht. nogle af PJ's sekvenser.

Og har her til aften genset SPR D-Dags sekvensen på blu-ray. Det er ikke ofte, jeg har de store superlativer fremme mht. Spielberg, men jeg har svært ved at få øje på nogen brug af shaky cam siden, som har været så spot-on mht. at sætte en person midt i nålens øje, uden at give afkald på overblik.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#35 BN 12 år siden

Bruce (34) skrev:
jeg har svært ved at få øje på nogen brug af shaky cam siden, som har været så spot-on mht. at sætte en person midt i nålens øje, uden at give afkald på overblik.


Bour.. Sup......

*løber væk med et lumsk grin*
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#36 filmz-Bruce 12 år siden

#35 *holder sig på maven og klukker hysterisk* Jeg mente PERSONEN, ikke vodkaflasken på gulvet!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#37 BN 12 år siden

Bruce (36) skrev:
#35 *holder sig på maven og klukker hysterisk* Jeg mente PERSONEN, ikke vodkaflasken på gulvet!


Hmm, bruce, det skulle vel ikke være et "jeg er ved at blive gammel, så du skal ikke gå så hurtigt og heller ikke tale så hurtigt, for så kan jeg ikke følge med"-syndrom?

*løber endnu hurtigt væk*

hehe
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#38 davenport 12 år siden

Ah, jeg synes nu at kameraarbejdet godt kunne fremgå mere roligt. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes nu godt at man kunne have brugt noget andet i det. MIT problem er, at jeg ikke ved hvad de forskellige kamerating hedder, og derfor har meget svært ved at argumentere for det.
Jeg kan rigtigt godt lide Janusz Kaminski men det kan altså i min optik godt virke for rodet. Jeg er helt klar over hvorfor det er lavet på den måde, men jeg foretrækker noget andet..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#39 filmz-Bruce 12 år siden

#37 Nu har mine øjne endnu ikke brug for rullator for at flytte sig fra højre til venstre :) Sidste år kunne jeg uden problemer følge med en 30 årig i squash, havde et kondital over 50 og trods det, at bolden i den idræt flyver hurtigt, så havde jeg mere overblik end som tilskuer til den film du ved :) Men ak ja, alder får skyld for meget, men klogere og mere erfaring er nu det eneste jeg indtil nu har fået ud af fænomenet ... og nå ja, en dårlig ryg ;)

Problemet er ikke shakycam som sådan, men brugen af den og eftersom jeg synes den er genialt brugt i bl.a. Saving Private Ryan og GreenGreenGrass' Bloody Sunday, så er jeg nok ikke helt allergisk overfor teknikken.

#38 Husk på, at forskellen mellem at se en sekvens i et vindue på en PC og på en storskærm er ret så stor.

Det sjove er, at de trailere til Robin Hood man har set indtil nu, har vist en langt mere nedtonet Ridley Scott udi rodede kampsekvenser, end den man så i Gladiator især i første slagscene i Germanien og jeg er sikker på, at nogle vil synes, at den virkede laaaangt mindre rodet og meget overskuelig :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#40 davenport 12 år siden

#38 Husk på, at forskellen mellem at se en sekvens i et vindue på en PC og på en storskærm er ret så stor.


Sorry, jeg har helt glemt at se den på min 120´´ storskærm... Skal nok lige vende tilbage når jeg har sat den på andet end det 14´´ jeg plejer at referere fra... ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: