Filmz kan som de første i Danmark eksklusivt vise et nyt, actionfyldt klip fra Ridley Scotts “Robin Hood”.

Klippet, der vist bedst kan betegnes som “Saving Private Ryan”-Robin Hood-style, viser et blodigt strandangreb og kan ses i videoen herunder.

Filmen følger Robin Hood og hans håndgangne mænd, der i det 13. århundreds England tager kampen op mod korruptionen i Nottingham og står i spidsen for et oprør mod kongemagten.

Robin Hood” kan ses i danske biografer 13. maj.

Kunne ikke finde video


Vis kommentarer (93)
Gravatar

#41 filmz-Bruce 12 år siden

#40 :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#42 BN 12 år siden

Bruce (39) skrev:
#37 Nu har mine øjne endnu ikke brug for rullator for at flytte sig fra højre til venstre :) Sidste år kunne jeg uden problemer følge med en 30 årig i squash, havde et kondital over 50 og trods det, at bolden i den idræt flyver hurtigt, så havde jeg mere overblik end som tilskuer til den film du ved :) Men ak ja, alder får skyld for meget, men klogere og mere erfaring er nu det eneste jeg indtil nu har fået ud af fænomenet ... og nå ja, en dårlig ryg ;)


Du har ret: Det at være over de 40 år er vildt undervurderet! Og fordelene ved det bliver ofte uretfærdigt overset.

Bruce (39) skrev:
Problemet er ikke shakycam som sådan, men brugen af den og eftersom jeg synes den er genialt brugt i bl.a. Saving Private Ryan og GreenGreenGrass' Bloody Sunday, så er jeg nok ikke helt allergisk overfor teknikken.


Det ved jeg godt, men nu må du ikke ødelægge en natlig spøg, vel? ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#43 filmz-Bruce 12 år siden

#42 Sorry, men pacemakeren satte ud, så jeg mistede min humor et kort øjeblik :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#44 BN 12 år siden

Bruce (43) skrev:
#42 Sorry, men pacemakeren satte ud, så jeg mistede min humor et kort øjeblik :)


LOL
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#45 Michael Andersen 12 år siden

#32 Her er nogle forskellige uddrag som meget godt fanger, hvad jeg synes, han står for: Melodi, energi og glimt i øjet :)

[url= Run"[/url]
(scoret er lavet sammen med Harry Gregson-Williams, men dette nummer er rent Powell)
[url= the Last Stand"[/url]
[url= & Mrs. Smith"[/url]
[url=
[url= Hears a Who"[/url]
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#46 Hr. Nielsen 12 år siden

Bruce (34) skrev:
muslimer betragter koranens ord


Må jeg være fri, det er den hellige gral;) Og jeg skyder ikke over noget mål, ej heller under, ved siden af eller midt for, da jeg slet ikke har været ude i at tænke at du ikke kan lide dem (det ville jo også være utænkeligt....Hey, det var en joke tak:)

Jeg skrev blot at hvis mine ører kunne falde af, så var de gjort det, da jeg slet slet ikke kan følge kritikken såmænd (ligesom du heller ikke kan følge kritikken af Bloom i Kingdom Of Heaven f.eks, for du mente han var god, det gjorde jeg ikke!). At du kritiserede dem fordi det var mode, ville jeg ikke drømme om at påstå, det er du alt for postmodernistisk til i min bog:-D Jeg forsøgte at sige, om det måske nu skulle til at være moderne tak! Den slags er jo set før. Jeg husker hvordan Kevin Costner's ifølge mig rigtig fine og flotte 'Dances With Wolves' blev flot modtaget i sin tid i de kredse jeg snakkede film med osv, omtalte 8 ud af 10 sig positiv om den. Men pludselig i årene efter kunne man ikke længere sige at man fandt den fantastisk, uden at høre for det og pludselig oplevede jeg at 8 ud af 10 kritiserede den. Ved ikke hvordan folks holdning til den er i dag, men jeg ved hvordan min er og den er stadig positiv. Nu skal du ikke bilde mig ind at du ikke kender dette fænomen (som nogen jo skal starte), for det ved jeg at du gør Bruce, men tanken om at du var ude med riven af den grund, havde jeg nu ikke. Jeg tror dog de fleste også mente det seriøst da de kritiserede 'Dances With Wolves' såmænd, men jeg gider heller ikke lege blind for at vise alle respekt og påstå at der ikke findes dem der blot hyler i kor.

Til dine holdninger om filmens kampscener, kan jeg kun sige at jeg er uenig (og nej, det er ikke fordi jeg elsker filmene at jeg finder scenerne vellykket, jeg elsker netop filmene pga grund af jeg finder dem så vellykket) og længere er den ikke, for det bliver vist blot påstand mod påstand (Jeg har lige genset dem alle for få dage siden pudsigt nok og for mig står de som lysende eksempler på at det kan lave sig gøre at lave store flotte eventyrfilm, der faktisk fungerer og fungerer gør de, også kampscenerne). Til dine petitesser omkring om man kunne have reddet hestene ind i Olifanterne osv osv, kan jeg kun sige at det får mig til at tænke på, at den slags tanker tror jeg at jeg kan gøre mig om samtlige film jeg nogensinde har set. Jeg forstår ikke lige den her rent logisk, men måske jeg misforstod dig.

Og hvor pokker er din evne til at modtage sarkasme blevet af?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#47 filmz-OutOfSight 12 år siden

Michael Andersen (45) skrev:
#32 Her er nogle forskellige uddrag som meget godt fanger, hvad jeg synes, han står for: Melodi, energi og glimt i øjet :)

[url= Run"[/url]
(scoret er lavet sammen med Harry Gregson-Williams, men dette nummer er rent Powell)
[url= the Last Stand"[/url]
[url= & Mrs. Smith"[/url]
[url=
[url= Hears a Who"[/url]


Jeg takker mange gange :) Jeg lytter til det senere på dagen, du får en melding. Her et lille stykke fra Thomas Newman jeg selv snublede over igår. Enjoy!

[url= Of America[/url]
Gravatar

#48 fubar 12 år siden

#46

Giver dig ret med hensyn til "Dances With Wolves", filmen nyder på ingen måde samme respekt som dengang. Tror dog det skyldes at tiderne ændres. Da den kom frem fandt folk den storslået og episk, men hvis man viser den i dag så er det brækposerne de finder frem.

Nogle film har svært ved at stå distancen over længere tid, mens andre oplever det modsatte (Blade Runner).

Så et eller andet sted kan man vel godt kalde det et modefænomen, men tror nu ikke det er "påtaget", som du indikerede. Blot en et tegn på at tiderne skifter, og det samme gør smag. http://culturegod.com/Pics/90210.jpg
Gravatar

#49 BN 12 år siden

Thomas Nielsen (46) skrev:
Til dine holdninger om filmens kampscener, kan jeg kun sige at jeg er uenig (og nej, det er ikke fordi jeg elsker filmene at jeg finder scenerne vellykket, jeg elsker netop filmene pga grund af jeg finder dem så vellykket) og længere er den ikke, for det bliver vist blot påstand mod påstand


Egentlig er det vel ikke "påstand mod påstand", men snarere holdning mod holdning, den enes oplevelse mod den andens oplevelse. :-)

Personligt må jeg stå helt af, når nogle fremstiller 'Dances With Wolves' som om den er tidstypisk eller forældet i stil og udtryk. Filmen er i alle henseender tidløs og klassisk. Tendensen til at dømme ældre film ude, fordi de er .... ja, ældre, afspejler efter min mening et knæfald for den døgnflue-mentalitet, som reklameverdenen søger at indoktrinere folk med: at kun det nyeste nye er godt nok eller er "in".
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#50 Yoda 12 år siden

BN (49) skrev:
Personligt må jeg stå helt af, når nogle fremstiller 'Dances With Wolves' som om den er tidstypisk eller forældet i stil og udtryk. Filmen er i alle henseender tidløs og klassisk


Kunne ikke være mere enig. Havde diskussionen så sent som i går med en person til et komsammen på uni. Han påstod, at "Dances with Wolves" ikke har klaret årene særligt godt "Klaret årene særligt godt?" ... give me a fucking brake!

BN (49) skrev:
Tendensen til at dømme ældre film ude, fordi de er .... ja, ældre, afspejler efter min mening et knæfald for den døgnflue-mentalitet, som reklameverdenen søger at indoktrinere folk med: at kun det nyeste nye er godt nok eller er "in".


Selvsamme person, jeg diskuterede med i går, mente - ganske alvorligt, i øvrigt! - at han ikke så film, der var produceret før 1980. "Hvorfor?", spurgte jeg ham. "Fordi de er uinteressante og ofte dårlige", lød svaret. Jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde. Derfor blev det en kombination af begge!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: