For 6. år i træk afholder Filmz den store Oscar-konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde et overflødighedshorn af dvd’er og merchandise. I anledning af, at det er det 80. Oscarshow, udloddes der 80 dvd’er samt en masse merchandise og ikke mindst den helt specielle Filmz Oscar Champion 2008 Oscar-statuette!

Det er muligt at stemme i Oscar-konkurrencen indtil søndag 24. februar, hvor Oscar-showet ruller over skærmen.

Konkurrenceregler: Max. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Filmz forbeholder sig retten til at annullere tilmeldte, såfremt reglerne overtrædes. I tilfælde af stemmelighed vil vinderne blive fundet alt efter, hvornår man har indgivet sine svar (jo før, jo bedre).

Så vel mødt på den røde løber til Oscar-braget 2008!Vis kommentarer (50)
Gravatar

#11 filmz-Bruce 16 år siden

Desværre rent gætteværk og er aldrig god til det, førend jeg har set skidtet, så det bliver nok 3 rigtige som i Lotto :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#12 elwood 16 år siden

Men der er noget som siger mig Enchanted vidst nok løber med Best song 8-)

Havde godt regnet med de fik mindst en nomenering men hele 3 damm!

Så er det bare og finde ud af hvilken der vinder

Happy working song (der mindre ekstrem om Snehvide)

"That's How You Know" eller "So Close den" sidste sang kan jeg ikke lige huske scene til.J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#13 The Insider 16 år siden

#12, jeg håber sateme, at Once løber væk med bedste sang. Lille genistreg, som samtidigt var en af sidste års mest vellidte og bedst anmeldte film. Ret godt gået, at en lavbudgets-musical fra Irland til 150.000 dollars har kunnet få en Oscar-nominering, og jeg tror, Akademiet vil belønne filmen - især fordi den i et svagere år kunne have fået en del større nomineringer. Og hvis nu medlemmerne er splittet over, hvilken af de tre Enchanted-sange, der bør vinde, kan Once måske kravle op på toppen og nappe guldet.
War. War never changes.
Gravatar

#14 filmz-Bruce 16 år siden

Svært med bedste lyd-mix. Der er jo forskel fra biograf til biograf, til DVD'en og til HD skiven og til udstyret man hører det på. Hvis 3:10 To Yuma lyder i biffen som derhjemme, så skamrider den Moder Teresas æsel!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#15 elwood 16 år siden

#13 Så'en kan man self. også se på det, nu kender jeg ikke til Once, så det er kun derfor jeg siger Enchanted plus at Alan Menken som regel er i stand til at løbe med en statuette.

Nu når Randy Newman ikke er mellem folkene i år 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#16 Wrangque 16 år siden

#13 Vil også sige at det er en skandale hvis Once ikke vinder, de 3 Disney sange er forfærdelige! (man kan se alle de nominerede hvis man søger lidt rundt på youtube, en af de eneste kategorier hvor vi har mulighed for at se alle 5 FØR d. 24 :D). Desuden er Falling Slowly en fantastisk sang!

Udover det, så er Into the Wild blevet snydt noget så grundigt i den kategori. Mindst 3 af de sange i den film kunne efter min mening klart gå hen og vinde... og så er ingen af dem nomineret even!

ud over det, så har jeg 24/24 no problem... Kom igen. I har min dispatch adresse. :D
Gravatar

#17 tiany 16 år siden

Der skal vist mere end held til for at jeg vinder - halvdelen har jeg bare gættet mig frem til - har ingen ide om hvem der er favorit til sådan noget som lyd-mix
Valar morghulis
Gravatar

#18 filmz-BrotherJack 16 år siden

#14
Er det ikke også en ligeså kunstnerisk vinkel som teknisk i bedste lyd-mix?
Gravatar

#19 Highland Park 16 år siden

#1: Kan man leje ham/hende (/den?!) til at svare på ens vegne? ;)

#11: Sådan har jeg det også. Er selv miserabel til at forudsige vinderne - uanset hvor lang tid jeg bruger på at udfylde skidtet. Så denne gang tror jeg bare, at jeg lader intuitionen og min 'gut feeling' råde... skal udfyldes i hast! :D
Desuden er der så latterligt mange faktorer, forståelige såvel som tåbelige, der spiller ind i Akademiets beslutninger, at det næsten er umuligt at forudsige, hvem fanden der vinder...
Er jo som bekendt nødvendigvis ikke den bedste mand/kvinde/film(-mogul), der vinder...

#13: Godt tip! Det gør jeg lige brug af. Tak. :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#20 filmz-Bruce 16 år siden

Ved ikke hvorledes man definerer skidtet. I min verden er de to altid interagerende. At lave noget som er teknisk imponerende, men som ikke harmonerer med filmen, det være sig handlingens præmisser og det landskab af lyd som passer hertil, er ikke et godt lyd-mix.

Jeg har hørt flere imponator lyd spor i år, isoleret set teknisk flotte, men netop med fokus på imponator effekten. Men hvad definerer iøvrigt et "kunstnerisk vinkel" på et lyd-mix? Desto mere værdi man tillægger en sådan faktor ved en award, desto sværere bliver det at tildele den udfra nogle målebare kriterier. Så man skal passe på med det "kunstneriske", for det kan have den effekt at nogle vurderer med hjertet ud fra helt andre kvaliteter end det man ønsker.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: