Filmz TV: “Arrested Development”-interview med Michael Cera og Co.!


Tv-serien “Arrested Development”, som kørte fra 2003 til 2006, var en af sin tids mest kritikerroste og prisbelønnede komedieserier. Men desværre var føljetonens seertal aldrig synderligt imponerende, så tv-selskabet Fox trak stikket ud på serien efter 53 afsnit og knap 18 timers herlig, humoristisk underholdning.

Men som en frelsende engel har Netflix nu pustet nyt liv i serien. Fra og med den 26. maj kan man (udelukkende via Netflix) se en splinterny 4. sæson af serien, og alle skuespillerne er vendt tilbage for atter at spille medlemmerne af den dysfunktionelle Bluth-familie – deriblandt stjernerne Jason Bateman (“Juno”) og Michael Cera (“Scott Pilgrim mod verden”).

Fire af skuespillerne – Cera, David Cross, Tony Hale og Alia Shawkat – slog forleden et smut forbi København for at diskutere serien med den danske presse, og Filmz TV troppede naturligvis også op og morede sig gevaldigt i firkløverets fantastiske selskab!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Graversen 7 år siden

Fantastisk useriøst og underholdende interview, præcis som i plejer at lave det og præcis som vi kan lide det. Nu hvor de var taget til helt til København, savnede jeg dog lidt et par spørgsmål om hvad de syntes om byen og om de havde oplevet noget specielt under deres ophold.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 elwood 7 år siden

Du mener de her klassiske Journalist spørgsmål.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 nwinther 7 år siden

Graversen (1) skrev:
Nu hvor de var taget til helt til København, savnede jeg dog lidt et par spørgsmål om hvad de syntes om byen og om de havde oplevet noget specielt under deres ophold.


Hvorfor dog det? Chancerne er, at de endnu ikke har set København, og derfor slet ikke har mulighed for at komme med andet end høflige fraser. De ser måske fem storbyer om ugen i sådan en promotion-tour og er næppe i én by mere end to dage, når det gør højt.

De er jo ikke på ferie, men på arbejde.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#4 zTeFaN 7 år siden

Jeg har pt. set to afsnit fra den nye sæson og jeg er svært skuffet. Jeg har prøvet at finde ud af hvem produktionsholdet helt præcist består af, men jeg synes at hele produktionsniveauet er drastisk ringere og mere amatøragtigt -- det er ikke en overraskelse, da der naturligvis kan forekomme en vis forskel i ekspertise og erfaring mellem det spritnye Netflix Production Team og giganten Fox (tidligere ejer). Selve klipningen (editing) både video- og lydsiden, virker efter min mening "off" på en måde. Karaktererne som jeg følte at jeg kendte rigtig godt, opfører sig anderledes og selve humoren virker mere uintelligent og ligegyldig. Historien er også kedelig.

Nogle andre AD-fans som kan fortælle mig om det bare var mig som havde for mange tømmermænd til at kunne sætte pris på fjerde sæson?
Gravatar

#5 Beus 7 år siden

#4 Jeg er 99 procent sikker på, at næsten hele holdet er det samme. Fox ejer faktisk også stadigvæk serien, de har bare givet Netflix lov til at producere den nu. Jeg mener, at de selv kalder det et samarbejde.

Men fjerde sæson er ikke helt så godt som de tre foregående. Desværre. Jeg ønskede af hele mit hjerte, at det skulle være sjovt, men sådan gik det ikke. Jeg har set hele sæsonen, og især finalen er tam - måske seriens dårligste afsnit til dato.

Men nu giver jeg det lige 14 dage, og så kigger jeg den igennem igen. De første tre sæsoner var endnu sjovere, når man så dem anden gang. Så måske det også er tilfældet her.

#1 Godmorgen Danmark spurgte Michael Cera om det, da de snakkede med ham. Det var lige så kedeligt, som man kunne forvente.
Gravatar

#6 The Insider 7 år siden

#1, tusind tak for de venlige ord! :-)

Jeg small talkede lidt med dem omkring København, mens vi monterede deres microports, men som HC (Beus) også skriver, var det bare ikke synderligt interessant (vi har det på video, men undlod derfor at bruge det), især fordi de praktisk talt ikke havde haft tid til at gå rundt i byen :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 elwood 7 år siden

Frygt ej, Metroxpress har jer dækket!

Jeg citere...

Michael Cera: Det var smukt, Danmark er et skønt cykelsamfund. Jeg elsker også, hvor sociale folk er. De hænger ud i parkerne og sidder imellem hinanden
Det er altså ikke noget man ser alle steder. I Los Angeles, hvor jeg bor, er der et ekstremt isoleret samfund på den måde.
Alle har deres egen lille boks, så sætter de sig ind i bilen og er igen i en lille boble
Siger Michael Cera og griner, da metrox express forklarer, at folk i parkerne som regel også sidder i mindre grupper.

"Næh ingen går vel og krammer med fremmede. Men det er en dejlig illusion!"
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 The Insider 7 år siden

Haha! Nice :-)
War. War never changes.
Gravatar

#9 elwood 7 år siden

Ja hel ærlig Johan du kan da godt lige ha taget ham på en cykeltur,og så kunne i snakke om alt muligt go morgen danmark'sk

Invitere ham i den lokale Netto osv.

Slutte af med en Brunsviger f.eks.

Billedet de har er også, ja ved ikke om de selv har taget det, men det er sådan noget blomstrede farmor tapet fra 60-70'eren som han står foran.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 The Insider 7 år siden

Hvorfor i alverden tog jeg ikke brunsviger med? Det ville være en fantastisk montage at have - kendisserne prøver Danmarks stolthed!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: