Forestil dig en fremtid uden elektricitet. Ingen biler, ingen telefoner, intet internet… Det er det skrækscenarie, som danner rammen om J.J. Abrams’ nyeste tv-serie, “Revolution”, der foregår 15 år efter en global strømafbrydelse.

Ud over J.J. Abrams har filminstruktøren Jon Favreau (“Iron Man”, “Cowboys & Aliens”) også være med til at søsætte serien, der følger ekssoldaten Miles (Billy Burke) og hans unge niece, Charlie (Tracy Spiridakos), der begiver sig ud i USA’s farlige vildnis for at finde Charlies kidnappede bror. Undervejs støder de på flere af den diktatoriske Sebastian Monroes (David Lyons) aggressive tropper.

Og som det eneste danske medie fik Filmz TV forleden lejlighed til at tale med både Burke, Spiridakos og Lyons over telefonen omkring den underholdende, fantasifulde føljeton, som C More Series og C More Series HD tager hul på den 12. juli.

Vi fik bl.a. talt om J.J. Abrams’ indflydelse på projektet, Burkes første Hollywood-tjans i et afsnit af “Star Trek: Deep Space Nine” samt de ting, som trioen ville savne, hvis strømmen røg i virkelighedens verden.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Bummerten 9 år siden

Den er helt ualmindelig ringe!
Gravatar

#2 Bruno 9 år siden

Tv-serien har nogle interessante idéer, men har også nogle virkelig store brainfarts undervejs.

På et tidspunkt finder man ud af, at strømmen kan tændes igen og en af de medvirkende slæber rundt på sin iPhone, fordi hun har billeder af sine billeder derpå og håber på, at få liv i den igen. Den tænder så... efter 15 år.

Altså, sådan virker batterier ikke i den virkelige verden og vil man lave et show, hvor der bruges elektronik fra den virkelige verden, bør man også forholde sig til dette.


Kan man sluge en del kameler, er den sådan set underholdende nok.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 The narrator 9 år siden

'The Postman' nu som TV Serie.
Gravatar

#4 Giraffen 9 år siden

Yay Eric Kripke!
Gravatar

#5 chandler75 9 år siden

# 2 Er det helt umuligt? Så vidt jeg har forstået, kan batterier godt vare i flere år uden af selvaflade helt, såfremt de ikke bruges (og helst opbevares i kølige temperaturer).

Nu kender jeg selvfølgelig ikke specifikationerne for et iPhone-batteri, men vil gætte på, at det nok ikke har den vilde kapacitet og derfor måske rigtig nok aflades hurtigere.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 Bruno 9 år siden

#5 -

Det skal i hvert fald være ret specielle batterier og batterier til mobiltelefoner aflader typisk indenfor max. et års tid, selvom de ikke sidder i telefonen og ofte indenfor få måneder.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 RaGa_MuFFiN 9 år siden

Jeg synes det er en herre fed sci-fi serie!
Gravatar

#8 Tommy Kristensen 9 år siden

#6: Jeg tændte på et tidspunkt en telefon jeg havde købt i Kina under OL (eller dvs den fulgte med abonnementet) - og den virkede fint da den blev "genstartet" - og det må ha' været i 2010/2011... Altså min. 2 år? Har derudover lige fisket et gammelt kamera op af en flyttekasse der har stået lukket siden august 2011, hvor vi flyttede, og batteriet viser 50% - og det har med garanti ikke været fuld opladet da det blev pakket ned. Så den type kan i hvert fald godt tåle et par år - men selvfølgelig heller ikke det samme som iphones. 15 år virker dog lidt vildt.
Gravatar

#9 Bruno 9 år siden

#8 -

Jep jep, der kan være eksempler på, at de kan holde forholdsvis længe, men igennem de år, jeg har arbejdet med mobiler i en eller anden form, har de typisk holdt sig under et års tid. De holder også typisk længere, hvis de ikke sidder i telefonen. :)

Almindelige AA-batterier kan også holde i en del, men altså, 15 år, den holder ikke, med mindre det er nogle supervilde batterier fra det ydre rum.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 Tommy Kristensen 9 år siden

Kan se på wiki at et Li-Po batteri, som det i en iPhone, aflader med 5% i måneden, så det giver vel en afladningstid på et sted mellem 20 mrd og 60-70 mrd - alt afhængig af hvordan den "afladningsrate" skal forstås? - men stadig langt fra 15 år...

Skriv ny kommentar: