I denne uge er der premiere på actionbraget “Mission: Impossible – Ghost Protocol” – det fjerde kapitel i den succesrige franchise om superagenten Ethan Hunt.

Som det eneste danske medie var Filmz TV i Dubai for at lave video-interviews med filmens instruktør, Brad Bird (“De utrolige”), samt skuespillerne Simon Pegg (“Hot Fuzz”), Paula Patton (“Déjà Vu”) og Anil Kapoor (“Slumdog Millionaire”).

Desuden slog vi et smut forbi filmens verdenspremiere i Dubai. Følg med og se, om det lykkedes os at få en enkelt kommentar fra den travle Tom Cruise! Vi lægger dog allerførst ud med en eksplosiv sketch, der byder på en gæsteoptræden af en helt særlig, dansk legende!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (61)
Gravatar

#31 Svagin 12 år siden

Super fedt! Dejligt at i på Filmz sætter pris på de interviews i får og gør noget ud af dem. Så lige en tommel op til UIP for at vælge jer frem for Ann Lind eller hvem der nu ellers bliver tilbudt sådan noget..
http://taxidriverfilm.blogspot.com/2011/04/100-gode-grunde-til-at-jeg-elsker-film.html
Gravatar

#32 X&O 12 år siden

Nice! Edna Mode... det bliver ikke meget bedre :)
Gravatar

#33 MOVIE1000 12 år siden

Hvis Filmz tv kørte på tv ville dette afsnit her ihvertfald bringe en hel del seer, nu er mine forventninger allerede i tops når/hvis i skal have en JAmes Bond 50 års jubilæums afsnit med premiere på Skyfall og det hele hehe:D
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#34 theassociate2010 12 år siden

Haha skide godt indslag :) Så har Ole Michelsen vist givet faklen videre til dig, Johan ;)
Gravatar

#35 tommyulbaek 12 år siden

Fedt koncept!
Gravatar

#36 esbenp 12 år siden

Fedt fedt fedt. Genial intro, gode interviews.

Også godt at se, når i endelig fanger Mr. America, at i ikke stiller ham et trivielt spørgsmål som "Oooh Tom, how was it to be back on the set?" :) Også +1 for "Thank you, man" - det fandeme bromance
Gravatar

#37 Mathai 12 år siden

Filmz = Nice.
Der er ikke mere at sige til dette indslag. Nice work!
Gravatar

#38 Ericmase 12 år siden

Niiiice intro og lækker episode. DEN BEDSTE!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#39 NightHawk 12 år siden

Hehe, det var satme da en af de fedeste og mest underholdende introer jeg har set. Stor ros for opfindsomheden og måden hele scenen bliver eksekveret på, hvor det i øvrigt bare er herligt at se en af vores største legender herhjemme i den grad hygger sig med at spille sin rolle. :)

Selve interviews delen synes jeg også forløb rigtig godt, hvilket i den grad skyldes det gode humør og den positiver indstilling som Johan altid præsenterer sig med. Samtalerne bliver dejligt afslappende og muntre og er virkelig en fornøjelse at sidde og se på.

Fedt at det også lige lykkedes at få en kort kommentar fra Tom Cruise til sidst. Alt i alt et rigtig godt og stærkt underholdende afsnit i har lavet! :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#40 Mr. Anderson 12 år siden

Super intro! Bestemt værd at bruge det ekstra tid på den.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

Skriv ny kommentar: