I denne uge er der premiere på actionbraget “Transformers 3”, og som det eneste danske medie var Filmz TV for nylig i Moskva for at tale med både instruktøren Michael Bay og skuespillerne Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, John Malkovich, Tyrese Gibson og Josh Duhamel.

I denne anden del af vores eksklusive reportage bringer vi vores interviews med Gibson og Duhamel, som taler om deres “mandekærlighed” til hinanden, Dempsey, der diskuterer sin trang til at prøve noget anderledes, og Malkovich, som fortæller om sin forkærlighed for actionfilm.

Derudover anmelder vi også ugens nye premierefilm: Det romantiske drama “Barneys mange liv”, den norske familiefilmklassiker “Bjergkøbing Grand Prix” og – naturligvis – “Transformers 3”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (17)
Gravatar

#1 knekker 10 år siden

Ham der laver disse interviews er en ung kvik fyr der kan sit kram, jeg synes han stiller nogle interessante spørgsmål og formår at følge godt videre på der hvor samtalen leder hen.

Thumbs up.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#2 Ericmase 10 år siden

Dette er fantastisk! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#3 misuma 10 år siden

Insider - Er du nogensinde blevet starstruck?
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#4 elwood 10 år siden

Hehe ku godt li detalje med at Jonah Hex blev sprunget over da John M. begyndte og nævne actionfilm, der faktisk endte med og blive ganske gode, han erkender filmen var noget crap 8-)

Som altid fedt arbejde, John Duhamel er yderst veltalene.

Niiiice kommentar fra Dr. Dreamie, hvor han omtaler sin serie, med at nu er den jo snart slut, så kan vi ligeså godt "destruere" Dreamie's ry 8-)

Btw Niiiiice TM er ikke det eneste udtryk fra The Insider der bør huskes.

Hans udtalelse af ordet Whaaatttttt når der er noget han ikke er enig i bør også høres noget mere, ikke så aktuel i det her interview godt nok, men når nu ikke vi får NiiiiceTM nævnt, så måske det andet udtryk.

Og ja det her var total offtopic, og ikke noget spørgsmål til The Insider 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Michael Andersen 10 år siden

Til dem der ikke så del 1, kommer her et lille resumé:

Michael Bay: "Awesome!"
Johan: "Nice!"
Michael Bay: "Nej, awesome!"
Johan: "Nice?"
Michael Bay: "Awe... some!"
Johan: "Ni... ce!"
Michael Bay: "AWESSSSSSSSOME!!!!"
Johan: "NIIIIIIIIIIICE!!!!"

Efter interviewet med Bay blev det Shia Labeoufs tur.

Johan: "Som Charlie og Martin Sheen engang sagde til hinanden, 'I loved you in 'Wall Street'', siger jeg nu til dig: I loved you in 'Wall Street 2'."

Shia Labeouf: "Tak, mand. Du var selv genial i 'Filmz TV: EKSKLUSIVT 'Thor'-interview med Chris Hemsworth og co.', da du blev zappet af selveste Thor. Du har en stor fremtid foran dig. Bare du ikke tager mine jobs, for jeg elsker at arbejde."

Og afslutningsvis var turen kommet til en engelsk skønhed. Dysons nyeste suger: Sexbot 3000... Som Johan bare stirrede på i de resterende minutter.

;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 elwood 10 år siden

He strikes again!

Ps. Shia taler satme godt dansk, jeg kunne sagtens se ham i et dansk drama om den grumme godsejer, der vil tage gården fra Margen.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Batsy 10 år siden

5# Genialt!


Rigtig godt interwiev cookies for Indsider og hans team!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#8 Conar 10 år siden

hvis jeg skulle interviewe Malkovich ville jeg flække sammen af grin
Gravatar

#9 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Hvis I også havde interviewet Frances McDormand og John Turtorro ville dette afsnit af Filmz TV være mere overvældende end det er i forvejen. Hvis I interviewede John Turtorro, skulle I helt klart have bedt ham om at sige: "Nobody fucks with the Jesus!".

Læg mærke til at Malkovich ikke nævner Jonah Hex når han selv nævner nogle af de actionfilm han har været med i. Han hader den sikkert. Med god grund.
Gravatar

#10 Bruce 10 år siden

#5 Hehe :)

Beklager Insider! Du er formentlig, som altid, niiiiice, men resten er altså lidt .... hvad er det ungdommen af i dag i mangel af bedre ordforråd nu siger?!??!?! Mæh? Så jeg springer lige over :)
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

Skriv ny kommentar: