I dagens Filmz TV præsenterer vi del to af vores todelte interview med den Oscar-belønnede lyddesigner, Richard King.

Se også: Filmz TV møder Batmans Oscar-belønnede lydmand!

I den første del af interviewet talte vi bl.a. om Kings forkærlighed for lydens forunderlige verden og om, hvordan han i sin tid kom ind i branchen. I dag taler vi nærmere om nogle af de store titler, som King har på sit glitrende CV.

Vi taler bl.a. om den foruroligende lyd, som rumvæsnerne laver i “War of the Worlds”, om Banes stemmeforvrængende maske i “The Dark Knight Rises” og om lydforskellene på de forskellige drømmeniveauer i “Inception”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 NeTic 9 år siden

Fedt interview, mere af den slags nørderi :)
Gravatar

#2 BN 9 år siden

Er det mig der misforstår noget, eller sidder han og siger, at Banes stemme, som vi hører den i filmen, er optaget "on location" og ikke først indspillet bagefter? Jeg havde ellers fået den opfattelse, at Tom Hardy havde været i studiet og optage replikkerne påny.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 The Insider 9 år siden

#2, ja, modsat den generelle opfattelse stammer de fleste af replikkerne altså fra realoptagelserne :-) Mig bekendt har King og Co. ikke foretaget meget andet end at få stemmen til at fylde alle fronthøjtalerne, hvilket er med til at give den den slagkraft, som jeg i hvert fald satte stor pris på :-)
War. War never changes.
Gravatar

#4 BN 9 år siden

The Insider (3) skrev:
#2, ja, modsat den generelle opfattelse stammer de fleste af replikkerne altså fra realoptagelserne :-) Mig bekendt har King og Co. ikke foretaget meget andet end at få stemmen til at fylde alle fronthøjtalerne


Aha.

The Insider (3) skrev:
, hvilket er med til at give den den slagkraft, som jeg i hvert fald satte stor pris på :-)


Også JEG. ... F.eks.: "Mister Waynnnnn-ha." ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 Ispep 9 år siden

Okay.. Det var da pudsigt det med Bane's stemme.
Gravatar

#6 Baby Strong 9 år siden

Fedt interview.
Lyd og billedesiden på War of the World er fornøjeligt. Desværre ødelagde Tom Cruise's usympatiske og irriterende karakter meget af filmen - ihf. for mit vedkommende.

Mere af den slags interview.
Gravatar

#7 Riqon 9 år siden

Lyden var virkelig fed i Inception, den kan han roligt være stolt af.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Aggeri 9 år siden

Lækkert interview og fedt at det ikke altid er film instruktørerne, men også folk som Wally Pfister og Richard King. Nicely done filmz!
Gravatar

#9 Highland Park 9 år siden

Han minder mig godt nok en del om Bob Balaban. :)

Jeg ville ønske, at han havde løftet en flig af sløret for, hvordan de lydmæssigt har fået "Inception"s drømmeniveauer til at skille sig ud fra hinanden. I det hele taget savner jeg mere konkret information i form af bl.a. eksempler på hans lyddesign. Han kommer desværre med lidt for mange uinteressante betragtninger om arbejdet.
Så ka' jeg lære at deltage i lydseminariet...

The Insider, ved du, hvilken slags optager han brugte til at optage fuglene med? Og hvad brugte I resten af tiden på at snakke om? Jeg tænker bl.a. på, om du har udeladt noget materiale, der skal bruges senere hen.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 The Insider 9 år siden

Der er cirka 15 minutter tilbage fra råoptagelserne, som ikke umiddelbart er blevet brugt. Intet direkte essentielt :-) Han brugte vistnok en Zoom H4n mage til den, jeg selv har. Han pegede i hvert fald på den :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: