I denne uge har den prisbelønnede stumfilm “The Artist” biografpremiere herhjemme. Den farveløse film er nomineret til hele 10 Oscars, og som det eneste danske medie fik Filmz TV ringet op til filmens instruktør, Michel Hazanavicius, for at diskutere den Golden Globe-belønnede perle.

Vi taler bl.a. med den Oscar-nominerede franskmand om hans formål med filmen, om hans tilgang til skuespil og musik samt filmens forbavsende store succes.

Vi anmelder naturligvis også “The Artist” samt spion-thrilleren “Dame, Konge, Es, Spion” og den gotiske gyser “The Woman in Black” med Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 X&O 10 år siden

Interessant med lidt baggrundsviden omkring the Artist. Håber der også vil være en god portion BTS materiale på blu-rayen. Og fedt afsnit i øvrigt.
Gravatar

#2 The Insider 10 år siden

#1, tusind tak! :-) Når den næste stumfilm udkommer må vi give den hele armen med kollapsende bygning og dresseret hund!
War. War never changes.
Gravatar

#3 MOVIE1000 10 år siden

Chris Nolan havde fået ideen til Inception, men warner brothers brød sig ikke om ideen, heller ikke Hans Zimmer første version til soundtracket de mente at det var lidt for muntert ;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: