Vi anmelder i denne uge “Limitless”, der er den eneste nye premiere. Derudover har vi også fået fingre i en række interviews med stjernen Bradley Cooper og et par af filmens bagmænd, som vi har klippet sammen med nogle klip fra optagelserne.

Desuden tager vi et kort kig på CPH PIX’ første fase. Filmfestivalen er for nylig begyndt i København, og vi har flere klip fra de første par arrangementer samt interviews med de prominente europæiske kunstnere Michael Kvium og Christian Lemmerz, som står bag et par unikke Sort Sol-musikvideoer, der aldrig tidligere har set dagens lys.

Vi runder af med et kort kig på CPH PIX’ program. Husk at du kan finde festivalens komplette program på www.cphpix.dk.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (1)
Gravatar

#1 bjarke 12 år siden

... jeg kan så absolut anbefale at man sikrer sig billet til bl.a. COLD FISH og TETSUO: THE BULLET MAN på dette års CPH PIX. Helt suveræne og vanvittige filmoplevelser. Sluger selv dagligt film på festivalen og der er altså en del guf at komme efter - jep, følg evt. med for daglige anbefalinger på min filmblog.
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk

Skriv ny kommentar: