I dag er der biografpremiere på Christopher McQuarries stemningsfulde thriller “Jack Reacher”, som har en veloplagt Tom Cruise i titelrollen.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “Jack Reacher”.

Reacher er en forhenværende militærbetjent, som nu dukker op, hvorend der er ballade og slyngler på spil. Da fem tilsyneladende tilfældige mennesker bliver dræbt af en snigskytte, mener politiet, at der blot er tale om én sindsforvirret gerningsmand, men Reacher finder hurtigt ud af, at der er mere ved massakren end som så.

Som det eneste danske medie var Filmz TV for nylig til filmens gallapremiere i Stockholm. Her talte vi med McQuarrie om alt fra hans Oscar-belønnede manuskript til “The Usual Suspects” til “Top Gun 2” og “Mission: Impossible 5”.

Vi interviewede også skuespillerinden Rosamund Pike (“Doom”, “An Education”) og til filmens gallapremiere fik vi tilmed talt med selveste Tom Cruise. Gad vide, hvad han mon synes om sin danske “Oblivion”-medspiller, Nikolaj Coster-Waldau?

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (54)
Gravatar

#1 bjarke 9 år siden

...lækkert afsnit og fedt at Tom Cruise blev hængende :)
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#2 Riqon 9 år siden

Ikke dårligt at der kommer en episode hver dag for tiden. Fortsæt endelig ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 The Insider 9 år siden

Hehe ;-) Det kan godt være, at volumen så småt begynder at dale igen, så jeg kan få en forsinket juleferie!
War. War never changes.
Gravatar

#4 BN 9 år siden

Filmz TV rules!

Tak for endnu et fremragende afsnit!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 tiany 9 år siden

Fedt at I faktisk fik noget ud af Cruise denne gang :D
Valar morghulis
Gravatar

#6 Outbound Sith 9 år siden

Fantastisk indslag!
Jeg kan ikke lure, om det er de gode spørgsmål eller de top-professionelle interview-ofre, der gør, at svarene bliver så interessante at høre på... Det er nok det første. ;)

Men til forskel fra junket-indslag fra stort set alle andre medier føler jeg ikke, at Filmz køre i den samme, gamle kliché-rille. BORTSET fra det allersidste spørgsmål til Cruise, hvor kan virkelig tog tandpasta smilet på og lirrede et standardsvar af om Coster-Waldau. :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#7 Dolle19 9 år siden

Super interview :) Og altid dejligt at høre en amerikansk skuespiller, sige pæne ord om vores egen danske Nicolaj C.W :)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#8 misuma 9 år siden

Min kære Insider, du gør et fantastisk stykke arbejde. Du fremstår yderst kompetent og din begejstring stråler ud af dig - Du får en solobølge, et buk og et nej herfra. Bravo.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#9 Ericmase 9 år siden

Fantastisk episode! Fortsæt jeres mesterlige arbjede!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#10 Mr. Kiwi 9 år siden

God interview med Tom Cruise, og godt i fik ekstra tid til at stille spørgsmål til Christopher McQuarrie og Rosamund Pike.
Jeg kommer tilbage

Skriv ny kommentar: