Siden vi her på siden lancerede Filmz TV tilbage i marts 2010, er det blevet til 145 indslag, der har omhandlet alt fra interviews med Hollywoods største stjerner til fokus på tidløse klassikere og Danmarks egne filmskatte.

Nu kan vi så fejre en ny milepæl, idet Filmz TV er blevet set mere end 1 million gange, siden vores egen videoportal, videovideo.dk, blev lanceret i september 2010. Seertallene er endda eksploderet på det seneste – alene den sidste måned er der blevet downloadet over 100.000 komplette udsendelser.

Med Filmz’ faste anmelder Johan Albrechtsen som vært har Filmz TV været vidt omkring – fra London og Paris til Los Angeles og Moskva – i jagten på den gode historie og det perfekte interview.

Husk, at du altid kan finde vores tidligere udsendelser her på Filmz, på videovideo.dk, som podcast i iTunes eller via vores gratis videovideo.dk-app, som er tilgængelig til alle smartphones.

2012’s hidtil mest populære udsendelse er vores program om “Mission: Impossible – Ghost Protocol”, hvori vi ikke blot mødte Tom Cruise på den røde løber, men også slog gækken løs med den danske anmelderlegende Ole ‘Bogart’ Michelsen.

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dk

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 JesperBach 5 år siden

tillykke :) godt gådt!

Skriv ny kommentar: