Filmz TV: Telefonkonference med “Spartacus”-holdet


Den 4. marts begynder Canal9 at vise den anden og næstsidste sæson af tv-serien “Spartacus”. Årgangen har undertitlen “Vengeance” og handler om den forhenværende gladiator Spartacus’ oprør mod slavernes romerske overmænd.

Og for nylig deltog Filmz som det eneste danske medie i en telefonkonference med seriens skaber, Steven S. DeKnight, samt skuespillerne Liam McIntyre (Spartacus), Simon Merrells (Crassus) og Dan Feuerriegel (Agron). I dag bringer vi den komplette, uklippede og utekstede telefonkonference, og i næste uge kommer en mere raffineret Filmz TV-udsendelse med højdepunkter fra chatten og alskens klip fra serien.

Sammen med en række andre journalister talte Filmz bl.a. med d’herrer om seriens afslutning, dens blodige billedside og de slående ligheder mellem oldtidens romerrige og nutidens samfund.

Som sagt kan “Spartacus: Vengeance” ses herhjemme på Canal9 fra og med den 4. marts. Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Batsy 8 år siden

Rigtig fed serie, eller hvertfald første sæson fængede mig utrolig godt, selvom jeg synes første og anden episode var lidt en blanding af Gladiator, og 300 men jo længere man kom ind, jo mere draget og fænget blev jeg. Længe siden jeg har jublet over en person døde, eller vandt, eller græd åbenlyst når en af personerne døde i sæsonen.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 SiniSael 8 år siden

RIP Andy Whitfield

For mig var denne serie totalt Whitfield, Hannah og Lawless - de var så gennemført i deres roller og virkelig bar den serie op til awesomeness.

Erstatningsskuespilleren fanger ikke mig overhovedet derfor droppede de følgende sæsoner og den der prequel er totalt kun båret af Hannah og Lawless - Ganni-fissen er da LIIIIIIIIIIGE til at lukke op og skide i og måtte kæmpe mig igennem den. selvom Crixus skuespilleren oppede sig - for blot at blive middelmådig de første afsnit af sæson 2.
Gravatar

#3 Lars.dk 8 år siden

sæson 1 plus de 6 ekstra afsnit imellem sæson 1 og 2 var kanon gode. Sæson 2 var det rene lort, har set de tre første afsnit af Sæson 3 og de lover bedre tider.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 filmkorn.dk 8 år siden

En AWESOME serie. Glæder mig så meget til sæson 3, der bliver episk!

Gannicus er da en suuuper fed karakter, og skuespilleren meget karismatisk i rollen.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#5 Gnug315 8 år siden

#1 jeg gik netop død efter første to afsnit. Det lignede en tynd kopi af nævnte film; en ren pubetær, dårlig, forudsigelig affære med meget lidt at byde på i form af nerve, originalitet, performance og derved underholdning.

Ku' være man skulle give det en lille chance til.
Gravatar

#6 Batsy 8 år siden

Gnug315 (5) skrev:
#1 jeg gik netop død efter første to afsnit. Det lignede en tynd kopi af nævnte film; en ren pubetær, dårlig, forudsigelig affære med meget lidt at byde på i form af nerve, originalitet, performance og derved underholdning.

Ku' være man skulle give det en lille chance til.


Ja, jeg var også meget ved at sige nej tak.. men min bedste ven, blev ved med at sige at det skulle nok blive bedre, og som sagt så følte jeg for personerne, hadede dem inderligt, og elskede dem og græd med dem. Plus så er 300 effekten, også fjernet i løbet af 6 episode, så var blodet meget mere realistisk, og det jo en meget mere barsk, grusommere end 300 og gladiator på mange måder.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 SiniSael 8 år siden

#4 for mig - virker han som en mere muskuløs Anakin(hayden christensen) - som i han er spillet som en mega cry baby, istedet for det potentiale rollen har og skuespilleren skyder så meget ved siden af at han rammer i et andet solsystem. Stortset alle andre figurere var så meget mere interessante og for slet ikke at snakke om deres skuespillere giver den en extra nøk. Om ikke så i forhold til både Crixus og specielt Andy Whitfields Spartacus. Men har det på samme måde med Liam McIntyre - dog rammer han i samme solsystem kontra Ganni-kussen.

Plus i sæson 1 var det lagt op til at Gannicus var betydelig ældre end det man fik præsenteret i Gods of the Arena. For mig er der ihvertfald en kæmpe tidsmæssig fejl da de prøver at linke dem sammen med den der tynde overgang til Spartacus sæson 1.
Gravatar

#8 Salene 8 år siden

(promovering af ulovlig download ikke tilladt på Filmz - admin)
Gravatar

#9 dam090 8 år siden

I skriver at kanal 9 sender sæson 2 men 3+ (er det vist) skal eller er begyndt at sende Spartacus:Vengeance

Skriv ny kommentar: