På vegne af SOF, Sammenslutningen af Online Filmjournalister, uddeler Filmz TV i dag filmprisen “Årets Ole” for allerførste gang.

SOF består af Filmz, CinemaZone.dk, KultuNaut, Filmnoter på Den2radio, Film-nyt.dk og OnFilm, som tilsammen når ud til mere end halvanden million læsere, lyttere og seere. Det er desuden den danske anmelderlegende Ole ‘Bogart’ Michelsen, der har lagt navn til prisen, og som også dukker op i dagens prisuddeling. Det samme gør også flere af den danske filmbranches allerførste “Ole”-vindere.

Der bliver uddelt priser i kategorierne “Årets filmøjeblik”, “Årets udenlandske film”, “Årets kvindelige birolle”, “Årets mandlige birolle”, “Årets kvindelige hovedrolle”, “Årets mandlige hovedrolle” og “Årets film”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Outbound Sith 10 år siden

Fin ceremoni. Der er ikke mange fingre at sætte på de valg (selvom "En Familie" nu er i kategori med "The Color Purple"...)

Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at Johans "Og husk, film skal ses i biografen" blev suppleret med et "Eller på Blu-ray. Blu-ray er niiice" fra vores allesammens Ole. :P
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 Jb-film 10 år siden

En lidt overraskende og anderledes filmprissammensætning - Nikolaj Lie Kaas gjorde det nu ikke helt dårligt i Dirch.

Men spændende med en ny filmprisuddeling.
Gravatar

#3 DJAS 10 år siden

Fint, men hvorfor kun én original kategori?
Gravatar

#4 TheEnd 10 år siden

haha, hvor er det kikset. Kan godt lide at Mads Brugger lig skal tjekke hvilken katagori han har vundet i :D
A bottle! Don't bother.

Skriv ny kommentar: