Den danske modstandsfilm “Flammen og Citronen” har i årets første seks måneder med 665.462 solgte billetter stået for hele 11 procent af det samlede billetsalg i de danske biografer. Det svarer til, at mere end hver syvende dansker over 15 år har set filmen, der har Mads Mikkelsen og Thure Lindhardt i hovedrollerne.

De danske film klarer sig generelt godt i konkurrencen med de udenlandske og primært amerikanske. På top 10 over de bedst sælgende film i 2008 finder man udover “Flammen og Citronen” de danske film “To verdener”, “Frode og alle de andre rødder” og “Tempelriddernes skat III”.

De bedst sælgende udenlandske film har indtil videre været “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, “Sex and the City – The Movie”, “Alvin og de frække jordegern”, “Things We Lost In the Fire”, “Drageløberen” og “National Treasure 2: Book of Secrets”.

Indtil videre er der i 2008 i alt solgt 6.134.000 billetter i danske biografer, hvilket er en lille stigning på 0,5 % i forhold til samme periode i 2007.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Alex 13 år siden

#8 nej, nu må jeg be'
Det næste du vel ville bille mig ind er at julemanden heller ik findes....
Gravatar

#12 filmz-bent 13 år siden

jeg glæder mig bare helt vildt til flammen og citronen 2 LOL :D

Skriv ny kommentar: