Den danske film om modstandsfolkene Flammen og Citronen fortsætter sin sejrsgang i de danske biografer. 70.974 indløste billet til filmen i weekenden, hvilket betyder, at filmen kun faldt med 10,8% i forhold til sidste weekend.

Med den udvikling ser det ud til, at “Flammen og Citronen” allerede i løbet af tirsdagen vil runde 400.000 solgte billetter.

Det flotte billetsalg betyder bl.a., at biografen Imperial i København forlænger spilleperioden frem til 24. april. Filmen havde premiere 28. marts.

Direktør i Sandrew Metronome, Frederik Juul, udtaler i en pressemeddelelse: ”Det er helt fantastisk det her. Filmen er med sit spændende emne blevet en ‘must-see’ film, og vi er rigtig stolte over, at denne film er med til at holde liv i så vigtig en periode af Danmarks historie.”Vis kommentarer (29)
Gravatar

#21 filmz-Bruce 14 år siden

Ingen tvivl om, at Metz er veltalende og til tider endog har ret, afhængig af det valgte emne. Men han er ikke er sen til i de værste formuleringer at generalisere nedladende mod det, han står i opposition til. Det giver selvfølgelig også opmærksomhed, men trækker debatten ned på et plan, hvor det derefter er umuligt at diskutere sagligt. Jeg har sjældent set ham deltage i en debat, hvor han ikke dæmoniserer alt på den anden side af bordet i blomstrende gloser.

Hvorfor han altid skal fortolke ud fra worst case scenarios og konkludere noget med nationalistiske menneskeegenskaber, når en holdning går ham imod, det må være en karakterbrist.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#22 Michael Andersen 14 år siden

#14 Det citat passer da perfekt på en pæn og ufarlig film som folk stormer i biografen for at se, og hvor fra har du det med at ingen kan lide den? Jeg arbejder i en biograf og møder hele tiden mange, både unge som gamle, som synes godt om filmen. Jeg var tilmed næsten oppe at tottes med en dame i fredags, fordi hun mente at filmen var stor kunst, hvilket jeg så var langt fra enig i.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#23 filmz-Bruce 14 år siden

#22 Du skal være god ved de ældre ;)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#24 filmkorn.dk 14 år siden

#22 Ja, ikke slå de gamle...
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#25 Collateral 14 år siden

#21: Nej kunst er en overdrivelse.

Ikke desto mindre syntes jeg nu ikke filmen er "ufarlig", da den gør så meget ud af at vise frygten hos heltene, og for mig at se tør den også at gøre nogle ting, som er væsentlig mere dystre end de fleste andre danske film.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#26 Michael Andersen 14 år siden

#25 Gør den? Jeg synes bare den skøjtede hen over en række forskellige episoder på sådan en "hov, der var noget interessant her, men lad os i stedet komme videre"-måde.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#27 Collateral 14 år siden

#26: Jeg er uenig. For mig at se er der flere scener, som får god tid til at vise deres frygt, og tvivl.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#28 Michael Andersen 14 år siden

#27 Men der er vel ikke meget farligt/udfordrende i at se endnu en film hvor Mads Mikkelsen for 117. gang sveder som en hund? :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#29 Collateral 14 år siden

#28: Jeg syntes egentlig Mikkelsen er anderledes i denne film, da han ikke har så mange replikker f.eks.

Men vi kan godt blive enige om at han er lidt udbrugt. Men Thure Lindhardt, vejer det ud da han da sjældent har haft en så fremtrædende rolle.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: