Den danske film om modstandsfolkene Flammen og Citronen fortsætter sin sejrsgang i de danske biografer. 70.974 indløste billet til filmen i weekenden, hvilket betyder, at filmen kun faldt med 10,8% i forhold til sidste weekend.

Med den udvikling ser det ud til, at “Flammen og Citronen” allerede i løbet af tirsdagen vil runde 400.000 solgte billetter.

Det flotte billetsalg betyder bl.a., at biografen Imperial i København forlænger spilleperioden frem til 24. april. Filmen havde premiere 28. marts.

Direktør i Sandrew Metronome, Frederik Juul, udtaler i en pressemeddelelse: ”Det er helt fantastisk det her. Filmen er med sit spændende emne blevet en ‘must-see’ film, og vi er rigtig stolte over, at denne film er med til at holde liv i så vigtig en periode af Danmarks historie.”Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 14 år siden

Kanon! Filmen er jo middelmådig, men kan godt unde en salgssucces, hvilket kan give grobund for større satsninger.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 MuManden 14 år siden

Nemlig, vi vil jo gerne have film med gods i og ikke alle de der danske folkekomedier(som jeg kalder dem) som ustandselig bliver smidt ud på markedet...
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#3 filmkorn.dk 14 år siden

Ja, og det skyldes ene og alene at folk selv vil se giraffen. Har ikke hørt en eneste person der har brudt sig om den.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#4 jesperhp 14 år siden

#3: Jeg skal selv se giraffen om et par timer, men havde den ikke været med i bifklub DK, så ved jeg ikke om den var kommet på aprils bioliste.
Gravatar

#5 filmz-jaxie 14 år siden

#3 Jeg var nu godt underholdt hele vejen igennem.
- Mind that Star!
- But mr. Rimmer... That star is 2 lightyears away!
Gravatar

#6 filmz-charlotteunicorn 14 år siden

Jeg synes det er fedt at så mange er gået i bio og har set Flammen og Citronen. Den er virkelig fed. Selvfølgelig ikke en stor "tænke-tænke" film, men den er fed på sin måde - godt lavet! Og hvis man (som jeg er)er til historiske film så skal man virkelig gå ind og se den. Den vækker jo den nationale følelse i én, men også spørgsmålet om hvor langt man er villig til at gå for ens familie og land.
Gravatar

#7 Michael Andersen 14 år siden

Filmen er pæn og flot, men når man bagefter begynder at tænke lidt over den, så er den heller ikke meget mere end det. Hvis der er en film som virkelig lever op til Riger Eberts citat, "Good movies aren't for everybody. Only mediocre movies are", så er det "Flammen og Citronen".

I interviewet her på siden er Ole Christian Madsen f.eks. 100 gange mere interessant og lidenskabelig at lytte til i forhold til den film han har lavet.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 Movie Daddy 14 år siden

Fed film .... Men skal man ikke lige tage disse oplysninger med et gram salt. Der er jo, jeg ved ikke hvor mange, men en pæn del af disse billetter som er Biograf Klub Danmark.

Så mon ikke talene så lidt anderledes ud hvis de ikke talte med ??????

Ikke forstået på at filmen ikke er god, for det er den skam. Det er en film som er must see i biffen ;O)
Gravatar

#9 filmz-loke76 14 år siden

Tjah, havde den været mere sandfærdig og tegnet et bedre billede af den tid, især stemningen, så havde den måske været noget værd, som den er nu, er det da en fin action film, men historisk.. NEJ. Havde også makkerens 80 årige mor med, hun var teenager i den tid, hun kunne sku ikke genkende meget af stemningen og perioden.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#10 Collateral 14 år siden

#3: Jamen, så vil jeg da med glæde være den første.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: