Vi har længe vidst, at den allerførste trailer til J.J. Abrams’ “Star Trek Into Darkness” ville udkomme her i december, og nu har Paramount udgivet en såkaldt announcement trailer til den kommende action-thriller, som viser os de allerførste sammenhængende klip fra “Star Trek”-fortsættelsen.

Se traileren her.

I nyheden om filmens første plakat talte vi lidt om de forskellige teorier, der hersker om Cumberbatchs rolle, og her på Filmz holder vi fast i, at englænderen formentlig spiller den genmodificerede diktator Khan, som først optrådte i den allerførste “Star Trek”-tv-serie og spillefilmen “Star Trek II: The Wrath of Khan”. Cumberbatch har bevaret sin engelske accent, og Khan kom fra en britisk koloni. Derudover har Cumberbatchs jakke nøjagtig den samme krave som Khans kluns, og det giver god mening, at den magtsyge Khan er ude efter hævn, idet han var en af taberne i en verdensomspændende krig i vores tidsalder, før han blev frosset ned og sendt ud i rummet.

Ifølge filmens officielle Facebook-side ryger en ny, længere trailer online den 17. december, som forhåbentlig vil besvare flere af vores tilbageværende spørgsmål om plottet. Derudover kan man se de første 9 minutter af filmen, hvis man fanger “Hobbitten: En uventet rejse” i en IMAX-biograf i udlandet.

Ud over Cumberbatch og hele castet fra den første film medvirker også bl.a. Alice Eve (“Overscoring”), Nolan North (“Uncharted”-spilserien) og Peter Weller (“RoboCop”) i fortsat hemmeligholdte roller. Kaptajn Kirk, Spock og resten af besætningen om bord på rumskibet Enterprise warper ind i de danske biografer 6. juni 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (73)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 9 år siden

Den røg lige op på førstepladsen over film som jeg skal se til næste år!
Gravatar

#2 kasperfmn 9 år siden

Det må man gi' JJ - han har altid styr på action-delen! Så må man bare håbe, at historien får lidt mere tid end den gjorde i "Star Trek".
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 9 år siden

Sådan.....grundet skurken og den første film, tror jeg på mere end blot Battleship 2:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 The Insider 9 år siden

Jeg havde lidt håbet, at de havde gået med arbejdstitlen "The Best Movie of All Time". Men begge titler er tilsyneladende 110% korrekte.
War. War never changes.
Gravatar

#5 theassociate2010 9 år siden

Er det bare mig, eller lyder det som Patrick Stewart i starten af traileren?
Gravatar

#6 David Munch 9 år siden

mmMMm..... Nom nom nom nom....


theassociate2010 (5) skrev:
Er det bare mig, eller lyder det som Patrick Stewart i starten af traileren?

Ja det gør det faktisk! Men senere hen lyder det slet ikke som ham, så antager det må være Cumberbatch.
Gravatar

#7 Babushka 9 år siden

Åh nej.......
Gravatar

#8 Kruse 9 år siden

Den ser godt nok fed ud :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 tiany 9 år siden

Episk!
Valar morghulis
Gravatar

#10 steadi07 9 år siden

Og det er her man hader, at ens nuværende geografiske placering er arbejdet, og ikke derhjemme. Det forhindrer lidt, at man kan se traileren med lyd på! (men forhindrer selvfølgelig ikke, at jeg kan være på Filmz!:))

Skriv ny kommentar: