Første actionspækkede trailer til “The Wolverine” med Hugh Jackman


20th Century Fox har løftet sløret for den første trailer til superheltefilmen “The Wolverine”, der endnu engang byder på Hugh Jackman i hovedrollen som den usårlige og testosteronfyldte mutant.

Se traileren her.

Filmen er baseret på en række tegneserier fra 1980’erne, der omhandler Wolverines rejse gennem Japan, hvor han ender med at stå over for et væld af uventede og dødsensfarlige modstandere i en kamp om liv eller død, der vil forandre ham for evigt.

Foruden Jackman medvirker bl.a. også Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada og Hal Yamanouchi i filmen, der er instrueret af James Mangold (“3:10 to Yuma”).

“The Wolverine” skærer sig igennem lærredet i de danske biografer 25. juli.

Se desuden også en international trailer til filmen her.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 danish99 8 år siden

Hvorfor er i bagefter på filmz lad hvorfor stadig køre i flash gab
King
Gravatar

#2 Ispep 8 år siden

Synes den ser vældig underholdende, lækkert produceret og vellykket ud. Er måske ikke blæst væk over traileren som måske ikke byder "på det ekstra" appetitvækker som kunne få mig til at savle i søvne, men tror stadig det kan blive en glimrende film og den Wolverine vi har ventet på og fortjent.
Gravatar

#3 the_paki_don 8 år siden

Jeg er indtil videre positiv, men genså med vilje den første films trailer.

Kan huske, hvor spændt jeg også var på at se den... Mit håb er, at da der ikke er så meget andet fokus i filmen end på Wolverine, så kan de måske skabe en mere stram historie med en mere givende karakter ark og så håber vi, at der ikke bliver lavet seriøse historiemæssige "hop over hvor gærdet er lavest" løsninger, som f.eks.

at man kan skyde Wolverine i hovedet og så får han hukommelsestab... Pinligt, pinligt, pinligt.


Men elsker karakteren og elsker Jackman i rollen.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#4 Jack Slater 8 år siden

Synes bare det er godt, at den umiddelbart ikke ser ud til at have noget som helst med alle de andre film at gøre :)
Gravatar

#5 Ispep 8 år siden

#3

For mig er der dog flere ting der spiller ind og ikke kun trailers indvirken. Kan ikke huske hvad jeg håbede og ikke håbede på mht. den første film, men mener ikke instruktøren sagde mig voldsomt meget og så var omtalen også lunken. Jeg tror på bedre skæbne her, men nu må vi se. Egentlig er jeg også tilfreds med portrættet de gav i X-Men 2 af Wolverine, som er en rigtig fed film.
Gravatar

#6 Snyltetast 8 år siden

#3 Skal jeg prøve at skyde dig i hovedet, og så ser vi, hvor meget du husker? Mener da, om noget det er en plausibel forklaring, at han - eftersom han nærmest er usårlig - i det mindste får hukommelsestab, når hans hjerne skydes i smadder.
Gravatar

#7 Ericmase 8 år siden

Lidt kedelig trailer, men tror det bliver en cool film.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#8 Ispep 8 år siden

#6

Han blev også skudt i hovedet i X-Men 2, uden de store konsekvenser. Hvad er så formålet med en usårlig helt, som ikke kan huske en skid, når han bliver skudt?
Gravatar

#9 Bruno 8 år siden

Ispep (8) skrev:
#6

Han blev også skudt i hovedet i X-Men 2, uden de store konsekvenser. Hvad er så formålet med en usårlig helt, som ikke kan huske en skid, når han bliver skudt?


Der er vist noget du har misset eller glemt.

I X2 skydes han i hovedet med en almindelig kugle, hvilket ikke gennemtrænger kraniet, da det er dækket af adamantium. Man ser endda kuglen falde ud og at hullet heles.

I Wolverine-filmen skydes han i hovedet med en adamantium-kugle, der netop gennemtrænger kraniet og dermed giver ham hukommelsestab, da hjernen bliver genskabt, men det gør hans hukommelse tilsyneladende ikke, i filmens univers.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 Batsy 8 år sidenDen her trailer er 2:38 min lang, og jeg synes den er meget bedre skruet sammen end den her trailer, som er lidt halv kedelig.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: