Lucasfilm lancerer Sith Troopers i “The Rise of Skywalker”.

Ved næste uges San Diego Comic-Con teaser Lucasfilm for den kommende “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Det sker ved at introducere fans til næste generation af Imperiets soldater – nu kaldet Sith Troopers.

Der er tale om en rød udgave af den klassiske Stormtrooper, der originalt har været i hvid udrustning.

Se hvordan Lucasfilm genskaber Leia til “The Rise of Skywalker” lige her.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.

Hot Toys Sith Trooper SDCC 2019 exclusive


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Gorman 4 måneder siden

Inspireret af the preatorian Guard er de vel?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Mads47 4 måneder siden

#1 Ja de har sikkert samme funktion som Preatorian og Emperor's Royal Guards. Jeg er også ret sikker på at de tilhøre Palpatine. Det logo man kan se ved siden af den troopers navn er insignia der tilhøre Palpatine og Vader.
Gravatar

#3 Geekalot 4 måneder siden

Så er spørgsmålet om rygtet er rigtig og palpatine er med i den kommende film :)
Gravatar

#4 Mads47 4 måneder siden

#3 Jeg vil ikke sige det er et rygte længere, da både hans latter optræder i traileren til episode 9 og Ian Mcdiarmid havde så en stor rolle under Rise of Skywalker panelet. Plus Både J.J og Kathleen har sagt at der altid har været en plan om at Palpatine er den overordnet bad guy for hele sagaen. Giver også fin mening med det starter med ham og slutter med ham. Selv i George Lucas sequel trilogi var det mening at opstod.

Spørgsmålet er vel bare i hvilket omfang? fysisk eller spiritual. Det kunne godt tyde på at han er fysisk tilbage siden han har guards. Det har jeg heller ikke et problem med, hvis Voldemord kan så kan vel good old palps også.
Gravatar

#5 Mejse 4 måneder siden

#4 enig på det her tidspunkt handler det om hvor stor en rolle han har, ikke om han er med....bliver spændende at se hvordan han bliver brugt, om han faktisk bliver relevant eller mest bare et nostalgi boost :)
Gravatar

#6 Mads47 4 måneder siden

#5 Jeg glæder mig bare til at se hvordan Snoke passer ind i billedet. Jeg har en teori om at Snoke (selv om han ikke er en sith) er en form for Apprentice til Palpatine. En del af hans contingency plan, en der kunne varetage hans Empire imens han fandt en vej tilbage. Det er jo ikke første gang at Palpatine har brugt lærlinge placeholders.

Dertil skal det også siges jeg tror vi fik svaret på hvem Rey var i The Last Jedi. Lucas film har sagt at svaret er i filmen / Darkside Mirror cave.

Det man ser er en masse kopier af Rey, det er ikke et spejl billede da de ikke er synkron. Jeg tænker svaret er simple, hun er en klon. Det er heller ikke tilfældigt at hun boede på Jakku. I bøgerne Star Wars Aftermath trilogien bliver der snakket meget om palpatines observatory på Jakku, en facilitet han oprettet længe før The Clone Wars.

Det skulle ikke undre mig at han har prøvet at skabe den perfekte force user igennem kloning. Jeg tror Rey er en Palpatine/Skywalker hybrid. Hvilket også forklare hendes nemme tilgang til the force. Plus det er mere eller mindre blevet bekræftet det TFA rygte der var med at filmen ville starte med at man så Lukes Hånd svæve igennem universet var en del af det tidelige draft.

Der er rigtige mange ting der peger i den retning på at Rey er en klon. Det er ikke første gang Star Wars har leget med de ideer alt fra Clone Troopers, til Clone Palpatine og Star Killer (karakteren).
Gravatar

#7 Mejse 4 måneder siden

#6 ahh det håber jeg da lidt du har ret i, kunne være et godt twist, som mange der ikke nørder (ment positivt) det så meget som forreksempel dig, på ingen måde ville have tænkt :D
Gravatar

#8 Mads47 4 måneder siden

#7 Jeg tager det heller ikke negativt, jeg hviler nok i mig selv til at kunne leve med at jeg er en nørd ;)
Gravatar

#9 Johnny42 4 måneder siden

Synes nu ikke der er det store twist i det. Det blev allerede rygtet op til TFA premieren at Sheev Palpatine havde en hemmelig lærling.

Twister kommer i, hvordan det hele harmonerer med Palpatines contingency plan med at udrydde både imperiet og New republic og starte forfra.

Første del lykkedes, men det var først i TFA at de fik ram på new republic. Spændende bliver det at se hvilken rolle first order kommer til at spille fremadrettet i hans plan, om de overhovedet er tiltænkt nogen rolle, eller de bare er endnu en marionet, der anvendes for at opnå et endnu højere mål.
Gravatar

#10 Mejse 4 måneder siden

#8 havde jeg på fornemmelsen og same here :D

Skriv ny kommentar: