IGN.com har fået fat på det første billede fra den kommende sci-fi-fortsættelse “Universal Soldiers: The Next Generation”, der viser de to hovedrolleindehavere Jean-Claude Van Damme og Dolph Lundgren sammen.

Filmen, der også går under titlen “Universal Soldiers: A New Beginning”, er en fortsættelse til “Universal Soldier” fra 1992, der fulgte Luc Deveraux (Van Damme) og Andrew Scott (Lundgren), som blev dræbt i Vietnam og genskabt som næsten perfekte soldater.

Den nye film handler om en tjetjensk nationalist, Basayev, som får kontrollen over Tjernobyl, det tidligere atomkraftværk, og truer med at udløse en radioaktiv sky ved hjælp af sprængstoffer, medmindre hans nationalistiske krav bliver imødekommet.

Luc Deveraux (Van Damme) og et team af genoplivede UniSoldiers får til mission at stoppe Basayev, inden det er for sent. Deveraux får hjælp til opgaven af en genaktiveret UniSoldier, som er en klon af hans gamle sergeant Andrew Scott (Lundgren).

“Universal Soldiers: The Next Generation” er instrueret af John Hyams, der er søn af Peter Hyams (“Timecop”).Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-Johnny-Funny 13 år siden

Da jeg var lille og så Universal Soldier, var det en af mine yndlingsfilm!!!
Bliver sq sjovt at se den her!
Gravatar

#2 Dragon_Claw 13 år siden

#1 Og det fedeste Shakespeare skuespil ;-)

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#3 nygaardpetersen 13 år siden

Er det bare mig der synes det er sjovt at filmen hedder "Next Generation", når den nu er med de gamle skuespillere :-)
Derudover husker jeg den først UniSoldiers som meget cool, så skal da nok se denne når den engang udkommer på dvd/blu-ray.
Gravatar

#4 gladiator 13 år siden

Der er godt nok en der har været tricky med det manuskript for at få en 2'er til at hænge sammen.

Ressurrection burde den da hedde :)
Gravatar

#5 Starbrow 13 år siden

Cheap.

Skriv ny kommentar: