Travis Knights “Transformers”-spinoff “Bumblebee” er netop gået i produktionen med premiere næste jul. Nu giver den menneskelige spinoff-hovedrolle, Hailee Steinfeld, et første kig på hovedpersonen, Charlie Watson.

Se også: Rotten Tomatoes hader “The Last Knight”: Den dårligste “Transformers”

På billedet kan vi nu se en yderligere indikation på, at “Bumblebee” udspiller sig i 1980’erne, da Steinfeld er iført en t-shirt med Motorhead fra bandets 1980-album, “Ace of Spades”.

Hun spiller som sagt Charlie på næsten 18 år, der finder en ødelagt Bumblebee. Det lykkes dog Charlie at få liv i Bumblebee igen, og hun opdager snart, at det ikke er en helt almindelig Folkevogn, som hun har fundet.

Foruden Hailee Steinfeld (“True Grit”) i hovedrollen så medvirker desuden wrestleren John Cena samt Pamela Adlon (“Californication”), Kenneth Choi (“Suicide Squad”) og en række yngre skuespillere, der harmonerer godt med, at Hasbro Studios ønsker at henvende sig til en ung målgruppe med “Bumblebee”.

“Bumblebee” får amerikansk premiere d. 21. december i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [4231236734] 4 år siden

Hvordan er det et bevis? - Jeg kunne da godt finde på at have en Motörhead t-shirt på i dag.
Gravatar

#2 Lawman 4 år siden

I'm with Jeffe, det er da på ingen måde et bevis?
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 #2 Bevis var et for stærkt ord. Beviset er naturligvis, at Hasbro selv har fortalt, at den foregår i 1980'erne - tøjet er hermed en indikation.
Gravatar

#4 Geekalot 4 år siden

#3 Kunne også bare være en trodsig sur teenager der er pist over hun ikke var teenager i 80erne :) Og i det tilfælde kan jeg godt følge hende :D

Skriv ny kommentar: