Det begyndte i 2007 med 57 procent. 10 år og fem film senere er det kun gået ned ad bakke for “Transformers”-franchisen hos de amerikanske anmeldere. Den nye “The Last Knight” skraber bunden hos Rotten Tomatoes med kun 16 procent.

Se også: ”Transformers 5″-skuespiller: Kan ikke forklare plottet i “The Last Knight”

Så selv om det aldrig er overgået en af Michael Bays “Transformers”-film at blive certificeret fresh, så er Bays femte og sidste film om robotterne fra rummet altså ifølge anmelderne den suverænt ringeste i rækken.

Også de danske anmeldere er hårde ved “Transformers 5”, hvortil der kun uddeles ganske få stjerner – Filmz topper med tre af slagsen.

Inden premiere på “Transformers: The Last Knight” havde franchisen solgt billetter globalt for over 3,7 milliarder dollars.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 3 år siden

Nu laver Michael Bay ikke film for anmeldere,men ren underholdning. Jeg er ret vild med de første 3 film,ikke så meget for historien og skuespillet,men de tekniske meritter..
De 3 film sparker røv på 123" med atmos system, 2x12" subwoofere og buttkickere.
Den 4 har endda ægte atmos lydspor,men det er ikke udnyttet ret godt,DSU gør det bedre på de foregåendes lydspor.
Alt skal ikke være Francois Truffaut eller lars von triers absurd teater.
Gravatar

#2 uldbjerg 3 år siden

Tsunamijhoe (1) skrev:

Alt skal ikke være Francois Truffaut eller lars von triers absurd teater.


Hver sin smag, og jeg nyder også til tider et vellavet actionbrag. Men når vi taler om kæmperobotter fra rummet med mulighed for at transformere sig til biler, der tager sig en tur til middelalderen og i øvrigt også skal kæmpe mod nazister, så når det absurditetsniveauer, hvor Trier og Co. ikke kan være med.

Truffaut er vel sjældent absurd
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 nu er det jo ikke fordi de rejser tilbage til middelalderen eller tilbage til 2. verdenskrig de har været været her et stykke tid :) det er vel ikke mærkeligere end at de er her nu ? men ja det er ee dejligt absurd præmis
Gravatar

#4 6pac 3 år siden

Rotten Tomatoes hader ikke noget, Rotten Tomatoes er et site der samler anmeldelser fra anmeldere. Men clickbaiters gonna clickbait, I guess.

16% på Rotten Tomatoes betyder, at 16% af anmelderne har givet den en karakter der er over middelmådig. Til gengæld har den en gennemsnitlig rating på 3,2/10, hvilket ikke ligger ret langt fra Age of Extinction og Revenge of the Fallen, der begge ligger på 3,9/10.
Gravatar

#5 Kaversmed 3 år siden

5.3 på ImdB. Det ser ud til at publikum heller ikke er fan af rumrobotterne.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

Kom så Kblood skal vi lige tage om der er nok info til at konstatere om folk generelt kan lide den eller ej ;)

Skriv ny kommentar: