Warner Bros. har udsendt det første brandhede billede fra sci-fi-actionfilmen “All You Need Is Kill”, der viser Tom Cruise i fuld fart.

Se billedet her.

“All You Need Is Kill” handler om oberstløjtnant Bill Cage (Cruise), der bliver dræbt i en krig mod en fremmed race. Han får dog ikke lov at hvile i fred, men genoplever i stedet dagen om og om igen.

Cage begynder dog langsomt at bekæmpe sin skæbne og tager erfaringerne med sig, fra hver gang han dør. Lidt efter lidt begynder det at se ud som om, at der er håb forude, og at han måske får mulighed for at ændre sin egen skæbne og redde Jorden fra invasionen.

Udover Cruise medvirker også Emily Blunt, Bill Paxton, Charlotte Riley og Jonas Armstrong i filmen, der er baseret på en japansk manga og instrueret af Doug Liman (“The Bourne Identity”) ud fra et manuskript af Christopher McQuarrie (“The Usual Suspects”) og Dante Harper (“Witch Hunters”).

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 S.S 11 år siden

Groundhog Day 2
Gravatar

#2 Kiksmann 11 år siden

Minder om en gyser jeg så ikke for alt for længe siden. Men om jeg lige kan komme på hvad den hedder. Nå men som nævnt af S.S, ja så kender vi jo allerede til konceptet.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#3 Frederik 11 år siden

S.S (1) skrev:
Groundhog Day 2


Eller "Source Code" ville nok passe bedre. Men filmen er baseret på en japansk tegneserie, så der er nok ikke tale om rip-off.
Gravatar

#4 Riqon 11 år siden

#3 - Det er helt sikkert stjålet fra en historie, jeg engang læste i en Jumbobog!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Jursdotme 11 år siden

Billedet ligner Starship Troopers...
Gravatar

#6 Hulemanden 11 år siden

Groundhog Troopers Code? Jeg kunne godt blive fristet af muligheden for at se Tom Cruise dø et utal af gange.
Gravatar

#7 Morpheus 11 år siden

Emily Blunt? Så skal jeg se den, hun er satme talentfuld!

Skriv ny kommentar: