Warner Bros. og DC Films går all-in under dette års Comic-Con i San Diego. Efter at have fremvist den første trailer til “Wonder Woman”, så havde “Justice League” instruktør Zack Snyder en overraskelse med: Det første kig på den kommende team-up-film.

Se også: Jokeren medvirker muligvis i en cameo i “Justice League”

Motiveret i hans nye tiltro til menneskeheden og inspireret af Supermans uselviske handling finder Bruce Wayne hjælp hos sin nyfundende allierede, Diana Prince, til at bekæmpe en nye og endnu større fjende. Batman og Wonder Woman arbejder hurtigt sammen for at finde og rekrutere et hold af ‘metahumans’ til at bekæmpe den nyligt vågnede trussel. Men på trods af dannelsen af denne hidtil usete liga af helte, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash, er det måske allerede for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofalt omfang.

“Justice League”-castet består af Henry Cavill som Superman, Ben Affleck som Batman, Gal Gadot som Wonder Woman, Jason Momoa som Aquaman, Ezra Miller som The Flash, Ray Fisher som Cyborg, Amy Adams som Lois Lane og J.K. Simmons som Kommissær Gordon.

“Justice League” får premiere d. 17. november i 2017.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Er stadigvæk utilfreds med, at det ikke er Grant Gustin som har rollen som Barry Allan alias the Flash, og hvorfor er han klædt ud som Iron-Man? Seriøst, hvorfor skal alt i dag være en kopi af Iron-Man, giv ham dog den dragt vi ser fra tv-serien, den fungere super godt, så hvorfor lave om på det?!

Udover det så ligner det en kedelig opbygningsfilm.
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

#1 Du tror ikke bare du skulle prøve at åbne en DC tegneserie hæfte istedet for at brokke dig over Iron-man look alikes ?
Gravatar

#3 Dolle19 1 år siden

Hell Yearh!! Den ser sgu fed ud. Jeg er on ;)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#4 mbelholm 1 år siden

Den ser fed ud og jeg glæder mig.
Bare en skam der kun kommer 1, og ikke 2 :-/
Gravatar

#5 jonaspvideovidjo 1 år siden

#4 -mon ikke der også kommer mere end den ene;-)
Gravatar

#6 Geekalot 1 år siden

Kun 1 ? der kommer 2 du :)
Gravatar

#7 Dominar Rygel XVI 1 år siden

Jeg er forsat skuffet over det ikke er supermand der samlet holdet med en tilbagetrukket og iskold batman.... Det er åbenbart Aquamand der tager den rolle...
Gravatar

#8 Driver 1 år siden

Spændende. Sædet må brænde under Snyder, så vi får nok en noget lysere film. Så længe, der ikke går børnefødselsdag i den ligesom med The Avengers, så er jeg på!
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 jamiemsm 1 år siden

#1

Tror nu det ville være ekstremt forvirende hvis Gustin spillede The Flash i den her film når han ikke kan være den samme som fra tv serien.
Gravatar

#10 danish99 1 år siden

De kan bare stoppe med at lave de useriøse serier som flash.
Lav nu film med dem istedet.
Iron man bliver også latterlig når man tænker på hvem der har hovedrollen.
JL bliver bedre end avengers
King

Skriv ny kommentar: