Årets San Diego Comic-Con er i fuld gang, og Warner Bros. samt DC Films har i den anledning, netop fremvist den første trailer til den enormt ventede “Wonder Woman”-film, der bliver første gang den legendariske heltinde får sin egen spillefilm.

Se også: ”Wonder Woman” finder sin mor – og hun er dansk!

Diana, Amazonernes princesse, blev opfostret på en isoleret ø og trænet til at blive en uovervindelig kriger. Efter den amerikanske pilot Steve Trevor nødlander på øen og fortæller hende om den igangværende verdenskrig, forlader Diana sit hjem i et forsøg på at stoppe krigen.

Foruden Gal Gadot i titelrollen medvirker Chris Pine som piloten Steve Trevor, imens Robin Wright, Danny Huston og danske Connie Nielsen også medvirker, sidstnævnte som Queen Hippolyta, Wonder Womans mor.

“Wonder Woman” lander i de danske biografer den 1. juni 2017.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Clint 1 år siden

Kan ikke vente på rebootet :)
Gravatar

#2 Dolle19 1 år siden

Sørgelig trailer, må jeg sige,historien ligner et kopi A Captain America, The first Avenger, hvilket var også var skuffet over. :(
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#3 Collins 1 år siden

I like it, skal nok blive god
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Gravatar

#4 Geekalot 1 år siden

Kopi ? hehe den følger hvis bare historien. Wonder Woman fik sin egen historie langt før Captain Amerika gjorde. Fun fact, Captain Amerika er et rip off af en af DC´s karaktere The Shield. Faktisk har Marvel kopieret langt flere DC karakterer en En DC har ved Marvel. Så drop det der med DC har rippet Marvel efter med historier lol.
Gravatar

#5 danish99 1 år siden

I mangler at vise DR Strange trailer, for den er også dukket op.
King
Gravatar

#6 elsotho 1 år siden

@Geekalot Du har fuldstændig ret i det du skriver. Du glemmer bare en vigtig detalje. Marvel er langt foran DC når det kommer til film.

Når Wonder Woman kommer til at virke som et Ripoff af Captain America, så er det jo fordi at for gennemsnitsbiografgængeren, der intet kender til de to universer, så ser det ret meget ens ud, og så er det totalt ligegyldigt hvem der har sjålet hvad fra hvem.

Jeg håber dog at filmen er anderledes end traileren giver udtryk for, men lad os nu se....Med de film som DC spytter ud i disse år, så virker det som om de i først omgang ville se om det lykkedes for Marvel at puste nyt liv i franchisen. Da det lykkedes langt over forventing, ville DC pludselig ville være med. De havde bare intet at have det i.

(De 3 batmanfilm var KONGE ingen tvivl om det.)

Det var da de rebootede, for at ligge i slipstrømmen på Marvel, at det fejlede for dem.

Alt hvad de laver pt bygger på Man of Steel-Universet. En superman-film hvor INTET hænger sammen, og som så tydeligt satte sit præg på Batman vs Superman.
Puha....bare det ikke kommer til at påvirke resten....men det gør det sikkert...øvøvøv

Havde de dog bare skrevet en ordentlig historie til at starte med......
Gravatar

#7 knekker 1 år siden

#6 bla bla bla. Geekalot har jo ret, det giver slet ingen mening at kalde Wonderwoman for ripoff, saa spar dig selv for den lange smoere.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#8 Clint 1 år siden

Men hvorfor render hun rundt og beskytter sig selv med et skjold? Hun er jo lige så stærk som Superman...osv osv.

Og det er altid fail, når de putter så stærke karakterer ind i virkelige begivenheder som første verdenskrig. Hun kan jo afgøre hele krigen på en dag.

Det er en ommer.
Gravatar

#9 elsotho 1 år siden

#7 Nu kan jeg jo ad gode grunde ikke vide om filmen er et ripoff eller ej, men traileren kan godt tolkes som et ripoff, lang smøre eller ej.

#8 Enig!

Skriv ny kommentar: