Så er de første billeder blevet udsendt til det kommende anime-eventyr “The Dream Machine”, den ventede femte spillefilm af den hyldede anime-instruktør Satoshi Kon, der før har stået bag succeserne “Paprika” og “Perfect Blue”.

Billederne kan ses i galleriet her.

“The Dream Machine” (“Yume-Miru Kikai”) markerer et skift i anime-skaberens normale målgruppe. Hvor Kons tidligere film har været tilsigtet et mere voksenorienteret publikum, er denne film rettet mod et mere børnevenligt miljø.

Selvom der ikke foreligger konkrete plotoplysninger om filmen, har instruktøren tidligere kunnet afsløre, at de eneste personer, der vil optræde i eventyret, er robotter.

Bag produktionen står den japanske animationsgigant Studio Madhouse, der bl.a. har “Ninja Scroll”, “Metropolis” samt sekvenser fra både “The Animatrix” og “Batman: Gotham Knight” på samvittigheden.

Kon har desuden instrueret “Millenium Actress” og “Tokyo Godfathers” samt stået bag serien “Paranoia Agent”. “The Dream Machine” vil efter planen få premiere i Japan i løbet af det nye år.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Eat this 14 år siden

Skal stikket symboliserer en diller eller...
Gravatar

#2 mr gaijin 14 år siden

Jeg har fuld tiltro til at Kon Satoshi igen kan lave noget fedt. Uanset hvilken målgruppe.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 Highland Park 14 år siden

#2: Hørt. Og jeg tror ikke, at det bliver mindre syret af den grund. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: