20th Century Fox har udsendt det første actionfyldte klip fra “The Wolverine”, hvori Logan kaster sig ud i en hæsblæsende kamp med nogle gangstere.

Se klippet her.

“The Wolverine” er baseret på en række tegneserier fra 1980’erne, der omhandler Wolverines rejse gennem Japan, hvor han ender med at stå over for et væld af uventede og dødsensfarlige modstandere i en kamp om liv eller død, der vil forandre ham for evigt.

Foruden Hugh Jackman tilbage i titelrollen medvirker bl.a. også Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada og Hal Yamanouchi i filmen, der er instrueret af James Mangold (“3:10 to Yuma”).

“The Wolverine” skærer sig igennem lærredet i de danske biografer 25. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 dfms 8 år siden

Kæft en gang CGI-lort...... Så helere en ordenlig slåskamp i et shinkansen-tog:
Gravatar

#2 Mister Marvel 8 år siden

håber filmen blir ok.
Men har nu højere håb for x-men : days of future past, indrømmer jeg gerne, tor mere dette ´blot ´blir endnu en action-film, men jeg forventer mere af XMDOFP
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#3 Batsy 8 år siden

Hugh jackman spiller som altid fremragende som den brølende wolverine, musikken lød herlig, action scenen var lidt meh. Håber dog vi for lidt mere dybde i historien, og mindre "store" action scener.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 KasperBS 8 år siden

dfms (1) skrev:
Kæft en gang CGI-lort...... Så helere en ordenlig slåskamp i et shinkansen-tog:


Enig! Men glæder mig nu til filmen alligevel, når Hugh Jackman har trænet så meget til rollen, må han også lige vise at han kan bruge musklerne til noget.
Gravatar

#5 Høegh 8 år siden

Well that sure escalated quickly
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: