Endelig ved vi, hvornår vi kan se Ewan McGregor tilbage i rollen som Obi-Wan Kenobi!

Vi har netop fået afslutningen på den seneste “Star Wars”-serie, “The Book of Boba Fett”, og nu ved vi altså, hvornår vi endnu engang kan sætte kursen mod galaksen langt, langt borte.

George Lucas-franchisens næste Disney+-serie har nemlig netop fået afsløret sin premieredato. “Obi-Wan Kenobi” får premiere den 25. maj.

Serien tager udgangspunkt i den klassiske “Star Wars”-karakter, Obi-Wan Kenobi, og foregår ti år efter handlingerne i “Episode 3: Revenge of the Sith”, hvor Kenobis bedste ven og tidligere Padawan, Anakin Skywalker, lod sig fordærve af den mørke side og påtog sig identiteten som Darth Vader.

Afsløringen af premieredatoen kommer i forbindelse med seriens første poster, der giver os et blik på Ewan McGregor tilbage i rollen som Obi-Wan for første gang siden 2005. Han er her på Tatooine, den samme planet, som Luke Skywalker finder ham på i “Episode 4”.

Billede

McGregor er ikke den eneste tidligere “Star Wars”-skuespiller, der vender tilbage til universet i den kommende Disney+-serie. Joel Edgerton er tilbage i rollen som Anakins stedbror og Lukes onkel, Owen Lars, mens Bonnie Piesse gentager rollen som Lukes tante, Beru Lars. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan vi glæde os til at se Hayden Christensen tilbage i rollen som Anakin/Darth Vader.

Læs også: “Hayden Christensen skal spille Anakin Skywalker i ‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka'”

“Obi-Wan Kenobi” er en miniserie og består af seks episoder, der alle er skrevet af Joby Harold (“Army of the Dead”) og instrueret af Deborah Chow, der allerede har stået bag et par afsnit af “The Mandalorian”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: