Anakin Skywalker-skuespilleren Hayden Christensen vender tilbage til galaksen langt, langt borte i den kommende Disney+-serie “Ahsoka”, rapporterer The Hollywood Reporter.

“Ahsoka” er en kommende live-action-serie i “Star Wars”-universet og følger Jedi-ridderen Ahsoka Tano, som bedst er kendt for sine optrædener i de animerede serier “Star Wars: The Clone Wars” og “Star Wars: Rebels”.

Karakteren fik dog live-action debut i Sæson 2 af den succesfulde Disney+-serie “The Mandalorian”. Her spillede Rosario Dawson fanfavoritten, og hun genoptager rollen, når “Ahsoka” får premiere.

Nu ved vi også, at Hayden Christensen vender tilbage i “Ahsoka”. Ahsoka var Anakin Skywalkers padawan, så det giver god mening at genintroducere Christensens karakter her. Dog ved vi ikke, hvordan det lader sig gøre. Serien finder nemlig sted fem år efter hændelserne i “Return of the Jedi” — og dermed fem år efter Darth Vaders død.

Derfor er det også uklart, hvorvidt Christensen skal spille Skywalker eller Vader, eller om han kommer til at spille begge dele af karakteren. Det er heller ikke sikkert, hvorvidt karakteren optræder i form af flashbacks eller som et force ghost.

“Ahsoka” er ikke den eneste Disney+-serie, hvor vi genintroduceres til Christensen. Han hopper nemlig i Darth Vaders velkendte dragt og maske i den kommende “Obi Wan-Kenobi”.

Læs også: “Bekræftet: Ewan McGregor gør comeback som Obi-Wan Kenobi”

“Ahsoka” bliver skrevet af Dave Filoni, der ligeledes agerer executive producer sammen med Jon Favreau. Serien har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Reborn Sith 2 år siden

Det kan kun blive godt, glæder mig.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 sraw rats 2 år siden

Håber på de genskaber hendes kamp med Vader fra Rebels

Skriv ny kommentar: