Foruden HBO’s Alfred Hitchcock-film “The Girl”, der fokuserer på forholdet mellem instruktøren og skuespillerinden Tippi Hedren, så er Fox Searchlight Pictures også på vej med deres egen Hitchcock-film, der blot går under titlen “Hitchcock”, hvorfra den første plakat nu er udkommet.

Se plakaten her.

Mens “The Girl” har Toby Jones i hovedrollen, så spiller Anthony Hopkins den populære instruktør i “Hitchcock”, der omhandler perioden, hvor “Psycho” blev lavet. Her følger vi Hitchcocks liv og forhold til sin kone Alma Reville, som spilles af Helen Mirren.

“Hitchcock” er instrueret af Sacha Garvasi (“Anvil!”) og har foruden Hopkins og Mirren også Scarlett Johansson, James D’Arcy og Jessica Biel på rollelisten.

Filmen får dansk premiere 21. februar 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 Thame 9 år siden

Det bliver meget spændende at se hvordan de portrættere ham som person. Han var jo tilsyneladende en meget speciel, og ikke altid sympatisk herre. Spørg bare Tippi Hedren!
Han virker til at være en person med et par skyggesider. Jeg håber at de tør vise begge sider af hans personlighed, og ikke kun fremstille hans lyse sider.
Gravatar

#22 skittlez 9 år siden

Nice plakat, glæder mig sgu til filmen.

Den har jo et vildt cast, der udover de nævnte tæller: Ralph Macchio (!), Toni Collette, Danny Huston, Michael Wincott, Kurtwood Smith.. Klassefolk. Ja, og Scarlett og Biel er ikke bare rare at se på (og gode skuespillerinder i de rette roller), men har de rette elementer til deres respektive roller, selvom de ikke nødvendigvis ligner.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#23 filmzkim 9 år siden

#20
Har godt set det, og fandt det også ganske spændende.

Skriv ny kommentar: