Den første plakat til superheltefilmen “Iron Man 2” er netop blevet udgivet og prydes ikke blot af Iron Man selv, men også af en anden stor klump jern i form af en af seriens andre populære figurer – War Machine.

Plakaten kan ses i filmens galleri.

“Iron Man 2”, der igen har Robert Downey Jr. i hovedrollen, vil starte umiddelbart efter slutningen i “Iron Man”. Omdrejningspunktet i den nye film vil være en af tegneseriens store temaer, som går ud på, at Tony Stark er alkoholiker.

Udover Downey Jr. medvirker desuden Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle og Sam Rockwell, som spiller multimilliardæren Justin Hammer.

“Iron Man 2″, der ligesom den første film er instrueret af Jon Favreau, er sat til at ramme de danske biograflærreder 29. april, 2010.

Se også: ”Iron Man 2” i 3D?Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Twister 12 år siden

Fed plakat! ser MEGET frem til at se War Machine på det store lærred!
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#2 filmz-Utyske 12 år siden

Nice, jeg håber sgu at den kan leve op til den første, eller overgå den. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 Petrescu 12 år siden

#2 Ditto.
Med endnu flere stjerne-navne på plakaten håber jeg ikke at de falder i X-Men 3 og Spiderman 3-fælden med for spredt fokus på for mange personer.
Gravatar

#4 Lethal Injection 12 år siden

For at fylde alle de figuer nok ud burde den ihvertfald vare over 2 timer! Havde også håbet på Terrance Howard stadig skulle være War Machine men whatever...
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#5 Ericmase 12 år siden

Cool plakat! Glæder mig til at se filmen!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#6 Christian Voldborg 12 år siden

Ser godt ud. Den første var en rigtig god film, så denne her er hos mig meget ventet. "Iron Man " introducerede mig desuden til Robert Downey Jr.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#7 PJP 12 år siden

who is "War Machine" if i may ask ?... har ik læst tegneserien...

er han forresten god eller ond ? :P
Gravatar

#8 rockysds 12 år siden

James Rhodes (spillet af Terence Howard i "Iron Man", Don Cheadle i 2'eren), og han er god.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 Jack--- 12 år siden

#7 War Machine er god :) det er en af Iron Man (Tony Stark) andre dragter, som en af hans gode venner bruger, og hjælper Iron Man med at bekæmpe det onde.
Gravatar

#10 Nukleon 12 år siden

#7 Efter at Rhodes havde været Tonys stedfortræder, ven, bodyguard og primære kontakt til militæret i mange år, mens Tony bumsede den på gaden som alkoholiker, overtog han en af Tonys specialrustninger, "The War Machine", og blev så sin egen figur.

Skriv ny kommentar: