Den første plakat til “Juno”-instruktøren Jason Reitmans komedie “Up In The Air” har debuteret online og kan nu ses i filmens billedgalleri.

“Up In The Air”, der har George Clooney i hovedrollen, handler om en mand (Clooney), der officielt arbejder som “karriereoverflyttelsesrådgiver”, hvilket betyder, at han reelt lever af at fyre medarbejdere.

Hans egentlige passion består dog i at indsamle en enorm mængde “frequent flyer”-point gennem et utal af flyrejser. Han forsøger samtidig at få et job i det mystiske managementfirma MythTech.

Reitman, der blev nomineret til en Oscar for sin instruktion af “Juno”, har selv tilpasset manuskriptet, som han har arbejdet med i fem år.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Nicki52 14 år siden

Den lyder direkte uinteressant. En mand som fyrer folk og samler FF når han flyver rundt, og han vil godt have et job i et mystisk firma, som måske er korrupt eller noget andet. Booring!

De skal virkelig chokere os med plottet før den er god. Og hvem er de lækre tøser ved siden af George? Hvad er meningen med det? Nok fordi han ikke skal ligne Palle alene i verden.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 mr gaijin 14 år siden

#1 Ja, hvor er eksplosionerne? Megarobotterne? De klamme monstre?:p

Personligt ser jeg frem til den her. Efter Reitmans to første fænomenale spillefilm "Thank You for Smoking" (en mand, der taler om cigaretter i en hel film. Booring!) og "Juno" (en gravid pige, der vil give barnet væk. Booring!) tvivler jeg på, at Reitman vil skuffe i tredje omgang. Glæder mig til at se en trailer.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 Nicki52 14 år siden

Juno var nu ikke helt kedelig. Men den anden har jeg ikke set, men lyder kedelig. Det er nu kun traileren som kan få mig til at den i biffen.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 mr gaijin 14 år siden

#3 Det er også fair nok.

Her er forresten traileren til "Thank You for Smoking", som du syntes lyder kedelig:Jeg kan anbefale den ;)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 filmz-jonasgr 14 år siden

Thank You For Smoking var god. Juno var brilliant. Jeg glæder mig til dette projekt.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#6 Michael Andersen 14 år siden

#3 Men du må indrømme at Juno også lød kedelig, ik? ;)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: