I USA får de lov at se den i år, imens resten af verden må vente til 2016 med at se “The Revenant”. Nu er de første overvældende reaktioner på “Birdman”-instruktør Alejandro González Iñárritus film så landet.

Se også: Trailer: “Birdman”-instruktør i selskab med DiCaprio og Tom Hardy

”Jeg så ‘The Revenant’ i går. Et utroligt stykke filmproduktion. Leo bør endelig vinde sin Oscar, og Chivo vinder den for tredje gang i træk,” skriver Carlton Cuse, manuskript-forfatter på tv-serien “Lost”, på Twitter.

‘Leo’ er hovedrollens Leonardo DiCaprio, der utroligt nok aldrig tidligere har vundet en Oscar, imens ‘Chivo’ er kælenavnet for fotografen Emmanuel Lubezki, der i 2014 vandt en Oscar for “Gravity” og i år vandt for “Birdman”.

Producent Gregg Daniel mener dog, at alle på filmen, fortjener en Oscar:

”Har lige deltaget i den første offentlige visning af ‘The Revenant’. Utrolig! Oscar-nomineringer til alle med sikkerhed!”

Skuespilleren Eric Carroll nøjes med at konstatere:

”Revenant. Hold da kæft. Bedste film i år. Blæst væk.”

“The Revenant” foregår i 1820’erne og handler om en pelsjæger (DiCaprio), der bliver maltrakteret af en grizzlybjørn og bliver efterladt af sine medkumpaner. Pelsjægeren overlever mod alle odds og beslutter sig for at få hævn over dem, der efterlod ham.

Foruden DiCaprio og Hardy medvirker Domnhall Gleeson, Will Poulter og Lukas Haas også i filmen.

“The Revenant” får premiere i de danske biografer den 21. januar i 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Frederik 7 år siden

Reaktioner fra showrunnere, instruktører osv. er ret misledende. De er sjældent kritiske. Filmanmelderne på Twitter har fået lov at poste reaktioner, ikke hele anmeldelser, og har meget mere jordnære meninger.Fra David Ehrlich: "THE REVENANT: next time it would be great if Iñárritu just murdered his leading man & saved everyone some time. as banal as it is beautiful."

Kris Tapley: "The craft of "The Revenant" is beyond reproach, which really makes me wish it was in service of something more profound on the page."
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Jeg vil da håbe han har en præstation der er en oscar værdig i den, og at han så får den. Håber ikke den bare er en anledning til han skal ha en oscar, bare for han ikke har fået en endnu.
Men det er da klart en film jeg glæder mig til at se, han plejer at gøre det skide godt :)
Gravatar

#3 cnr 7 år siden

"der utroligt nok aldrig tidligere har vundet en Oscar" - tja, jeg er ikke forundret...
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 år siden

cnr (3) skrev:
"der utroligt nok aldrig tidligere har vundet en Oscar" - tja, jeg er ikke forundret...


Helt fair holdning. Du har ikke set nogle af hans film kan jeg forstå??
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

Har da set et par film hvor han godt kunne få en, uheldigvis har der bare været nogle andre i de år der var bedre :)
Gravatar

#6 Carmul 7 år siden

DiCaprio skuffer da sjældent. Var mere end fornøjet af hans optræden i Django... Desuden kører han med klatten i Wolf of Wall Street. Eneste sted han skuffede var da i Titanic! Så vælger han at give slip i den isflade... der var mere end rigelig plads til ham også. Fjollemikkel ;-)
Gravatar

#7 X&O 7 år siden

Håber virkelig ikke Emmanuel Lubezki vinder for tredje gang i træk, selvom det desværre ser ud til det. Deakins har fortjent den statuette langt flere gange end de to, Emmanuel Lubezki har vundet den.
Gravatar

#8 Alex- 7 år siden

Geekalot (5) skrev:
Har da set et par film hvor han godt kunne få en, uheldigvis har der bare været nogle andre i de år der var bedre :)


Lur mig om Eddie Redmayne ikke snupper den igen i år!
Gravatar

#9 Wookien 7 år siden

NEWSFLASH: Folkd er har lavet filmen siger film er god og skal vinde priser! Læs det sidste nye!
Gravatar

#10 Driver 7 år siden

X&O (7) skrev:
Håber virkelig ikke Emmanuel Lubezki vinder for tredje gang i træk, selvom det desværre ser ud til det. Deakins har fortjent den statuette langt flere gange end de to, Emmanuel Lubezki har vundet den.

Fuldstændig enig.

Jeg ved godt, at det ofte bliver sagt, at DiCaprio altid bliver snydt for en Oscar, men når jeg ser på det felt, han har været oppe imod, så synes jeg de har været lige så gode og også til tider bedre end DiCaprio, måske med undtagelse af 2005, hvor han burde have vundet for The Aviator.

Men Roger Deakins derimod, han er blevet snydt! Decideret snydt op til flere gange! Det må være hans tur nu og ikke Lubezki for tredje gang i træk. Få fingeren ud af røven Oscar-komite og beløn ægte klassisk minimalistisk håndværk, fremfor Lubezkis bombastiske Oscar-bait kameraarbejde.

Lubezki vil aldrig nå Deakins til sokkeholderne. Det er uhørt, at han ikke har vundet den endnu. 13 gang bliver sikkert heller ikke lykkens gang.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: