Den første teaser-trailer til den kommende femte film i “Die Hard”-franchisen, “A Good Day to Die Hard”, er netop blevet udsendt på vegne af 20th Century Fox.

Se teaser-traileren her.

I “A Good Day to Die Hard” må John McClane rejse til Moskva for at overtale politiet til at løslade sin søn (Jai Courtney), der er kommet i problemer i vodkaens hjemland. Det viser sig dog hurtigt, at tingene er mere komplicerede end som så, og snart bliver terrorister indblandet. Heldigvis er McClane-æblet ikke faldet langt fra stammen, og far og søn må nu slå sig sammen for at holde hinanden i live.

Udover Willis og Courtney medvirker også Sebastian Koch, Amaury Nolasco, Cole Hauser og Mary Elizabeth Winstead i filmen, der er instrueret af John Moore (“Max Payne”) og skrevet af Skip Woods (“X-Men Origins: Wolverine”, “The A-Team”).

“A Good Day to Die Hard” giver romantikken kamp til stregen, når den lander i biograferne på Valentins dag næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Ericmase 9 år siden

Død epic trailer hvis man spørger mig! :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 Bruno 9 år siden

Ikke tosset, slet ikke tosset. :D
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 mr. movie 9 år siden

hvorfor er det, at jeg ikke er så glad for at se skyde en masse bad-guys med fulautomatisk? det virker jo som om han ikke får noget modstand?? men denne er jo også bare en teaser
Gravatar

#4 Ispep 9 år siden

I'm fucking in. Ser helt outstanding ud. Kom så med den R-rating, så går jeg ned på knæ :D
Gravatar

#5 Patriarch 9 år siden

Naturligvis skal jeg se den. Men jeg ved det lyder åndsvagt at sige det... men der kan næsten være for meget action - selv i en Die Hard film. Det ville i den grad klæde franchisen at være lidt mere underspillet ala Taken.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 123456789 9 år siden

Endnu en film der ikke skal ses :=)
Gravatar

#7 Ispep 9 år siden

Patriarch (5) skrev:
Men jeg ved det lyder åndsvagt at sige det


Ja, det er squ for åndssvagt :D

Die Hard har aldrig været underspillet a la Taken. Der er fuld drøn på af storstilet action og spænding, og det er nøjagtigt det jeg forventer og elsker ved DH. Vil jeg se noget underspillet, valgte jeg ganske simpelt noget andet. Så nej. Jeg håber så sandelig ikke du får din ret :D
Gravatar

#8 elwood 9 år siden

Ode to joy, hehe nostalagi hehe genkendelses faktoren spiller de meget på.

Die Hard 1 som stadigvæk er mesterværket havde en genial skurk i form af Alan Rickman, og han havde nogle fantastiske scener hvor det blot var ham, Timothy Olyphant er en god skuespiller, hans karakter i Die Hard 4.0 havde bare ikke så meget kød på sig så derfor var han ikke så mindeværdig, håber den nye her kan råde bod på den del, fordi skurken i de her film er mindst lige så vigtig som helten.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 Ispep 9 år siden

#8

Enig! Olyphant havde karisma, men synes aldrig han formåede at være tilstrækkelig farlig og værdig modstander til macClane, og håber derfor også, at de kommer med en ordentlig skurk denne gang.
Gravatar

#10 Hr. Nielsen 9 år siden

Hvem er skurken?
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: