Alcove Entertainment har udsendt den første trailer til komedien “The Double”, der har “The Social Network”-stjernen Jesse Eisenberg i hovedrollen.

Se traileren her.

Filmen omhandler den forskræmte Simon, der har en beskeden stilling på et lille kontor, hvor han dagen lang fantaserer sig til at være sin egen dobbeltgænger, der kan alt det, han egentlig selv gerne ville kunne – men stille og rolig begynder det hele at underminere hans privatliv.

Udover Eisenberg medvirker også Noah Taylor, Mia Wasikowska, Yasmin Page, Rade Serbedzija, James Fox og Wallace Shawn i filmen, der er instrueret af Richard Ayoade (“Submarine”) og skrevet i samarbejde med Avi Korine (“Mister Lonely”).

“The Double”, der er baseret på en roman af Fyodor Dostoevsky fra 1846, har endnu ingen dansk premieredato.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Movie Daddy 8 år siden

Ok!
Tak, men ellers tak.
Gravatar

#2 Kruse 8 år siden

"Submarine" var en fremragende film, så jeg vil helt sikkert holde øje med denne. Og rart at se en anerledes trailer, der hverken viser nogen plot-points eller fyrer alle de bedste jokes af, men istedet bare fungere som en lille teaser. Mon ikke at vi får en mere traditionel trailer at se på et senere tidspunkt?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 the_paki_don 8 år siden

Jeg har spillet Jesse Eisenbergs rolle i et teaterstykke fra 2010, så holder af personlige årsager øje med denne film og glæder mig til at se den. :)

Og ja, herligt, at vi ikke skal fortælles særlig meget, men kun fyldes med stemning. Indtil videre ser det ikke skuffende ud og Eisenbergs spil ser ud til at være en minimalistisk fetishist våd drøm! :D
Gravatar

#4 Høegh 8 år siden

komedie?
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#5 The Vossen 8 år siden

Mia Wasikowska.

Åh, nej...

Jeg kan seriøst ikke fordrage hende..
Gravatar

#6 the_paki_don 8 år siden

Det er en meget sort komedie. I stil kan man godt sammenligne med Kafka.
Gravatar

#7 pow9199 8 år siden

Er jeg den eneste der forventer at Jesse Eisenberg udvikler sig til en af klodens absolut dygtigste skuespillere? Jeg synes hans talent er helt enormt, selv i noget så middelmådigt som Now You See Me er han udemærket
Gravatar

#8 MaxXDk 8 år siden

Af en komedie film så den der trailer godt nok tør ud .. :s ..

Melder pas da traileren ikke viser noget ..
One mans evil can become the curse of all...
Gravatar

#9 Frederik Uhrbrand 8 år siden

Glæder mig helt vildt! Ayoades tidligere film Submarine var en lille overset perle og denne stilede trailer har i den grad fået min opmærksomhed...

Skriv ny kommentar: