Vi ved endelig, hvem der står bag manuskriptet på den længe ventede introduktion af Marvel Studios’ fantastiske superheltefamilie.

Jeff Kaplan og Ian Springer er forfatterne bag den første “Fantastic Four”-film i Marvel Cinematic Universe. Det rapporterer Deadline. Selvom deres involvering først er blevet afsløret nu, fortæller det amerikanske medies kilder, at de i virkeligheden har været tilkoblet projektet længere tid end “WandaVision”-instruktør Matt Shakman, der først blev rapporteret som instruktør i slutningen af august – noget der senere blev officielt bekræftet ved Disneys D23 Expo.

Læs også: “Disney har netop afsløret masser af trailers til Marvel-, ‘Star Wars’- og andre Disney-projekter: Se de vigtigste lige her”

Hvis Kaplan og Springer ikke ligefrem er to navne, der ringer en klokke, skal man ikke have dårlig samvittighed. Makkerparret har nemlig ikke stået bag en film siden “The Last of the Great Romantics” fra 2014. Den eneste anden spillefilm, de har skrevet er “Bert and Arties Guide to Friendship” fra 2013.

Med både forfattere, instruktør og producer (Kevin Feige, selvfølgelig) tilkoblet projektet er man nu i gang med castingprocessen for at finde de helt rigtige skuespillere i rollerne som Reed Richards (aka Mr. Fantastic), Sue Storm (aka Invisible Woman), Johnny Storm (aka Human Torch) og Ben Grimm (aka the Thing).

“Fantastic Four” får premiere den 7. november 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: