Susanne Biers amerikanske film “Serena” har været undervejs i et par år og er blevet udskudt op til flere gange. Men nu lader det endelig til, at filmen snart finder vej til biograferne. “Serena” er nemlig blevet sat til at udkomme den 24. oktober i England.

Se også: Jennifer Lawrence bliver måske en af Tarantinos Hateful Eight.

“Serena” er baseret på Ron Rashs amerikanske roman af samme navn fra 2008 og foregår i North Carolina i årene 1929-1930. Med de mægtige skove som dramatisk bagtæppe er filmen en både episk, romantisk og nervepirrende fortælling om store drømme, altfortærende begær, grådighed og jalousi.

Filmens to hovedroller spilles af Jennifer Lawrence og Bradley Cooper, mens Rhys Ifans, Sean Harris, Toby Jones og danske Kim Bodnia også medvirker i filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 X&O 9 år siden

Rart med en endelig dato, og forhåbentlig peger datoen i retning af noget Oscar-buzz, selvom det efter så lang tid virker højst usandsynligt.
Gravatar

#2 Kisbye 9 år siden

Things We Lost in the Fire kunne da gå an, men jeg fortrækker hendes danske film.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#3 X&O 9 år siden

Jeg synes aldrig Susanne Bier er bedre end sit manuskript, det kan man jo sige om mange, men jeg synes i høj grad hun kan tilskrive Anders Thomas Jensens manuskripter æren til sin succes.
Gravatar

#4 raylewis 9 år siden

flop med flop på

Skriv ny kommentar: