Legendary Pictures har udgivet den første trailer til komediebomben “The Hangover 3”, der for sidste gang byder på druk, humor og tømmermænd med Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis.

Se traileren her.

I det tredje og sidste kapitel i den populære “Tømmermænd”-trilogi handler det hverken om polterabend, bryllup eller Thailand, men derimod en roadtrip, der bestemt ikke går stille for sig – især ikke hvis man har Phil, Stu og Alan bag rattet.

“The Hangover 3”, der atter er instrueret af Todd Phillips, får dansk premiere 30. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [3567157049] 10 år siden

Hold nu... Den første var acceptabel, 2'eren var katastrofal og jeg tvivler på at det her bliver meget bedre.
Gravatar

#2 Sjølle 10 år siden

Bliv bare ved... Den første var suveræn, 2'eren var stadig fin popcorn-underholdning og jeg regner ikke med at det her bliver mindre sjovt.

#1 Det jeg bare prøver at sige, er at du har pænt meget nej hatten på. Hvis man tager det for hvad det er, så er det sguda ganske fin underholdning en stenet søndag

Jeg er godt klar over, at er man kun til franske fine sort/hvid film omhandlende den dårlige høst i 1927, og de frygtelige spændinger der deraf kommer i en lille bondefamilie.... ja så er den sgu nok svær at grine af den her, men sænker man lige paraderne lidt, og ikke er så negativ fra start, så kunne man måske få en sjov kaloriefri griner over det, det skader faktisk ikke, selvom man også er til film der stikker dybere
Gravatar

#3 KEiZ 10 år siden

Det jeg ser af positive ting i enne trailer, er det ikke ligner et copy Paste af de 2 andre, men en lidt anden vinkel, og hvis de rent faktisk lukker den i forhold til de 2 første så og tager alle personerne fra dem med så ser det sku meget godt ud.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 TP-DK 10 år siden

Sjølle (2) skrev:
Hvis man tager det for hvad det er, så er det sguda ganske fin underholdning en stenet søndag


Så det du prøver at sige er at hvis det er lort, og man tager det for lort, vil det stadig være fin underholdning?

Jeg var ikke så vild med 2'eren da den jo nærmest bare var en kopi af den første, men den her ser meget morsom ud.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#5 Bruno 10 år siden

#2 -

Jeg kliggede på #1's profil og underligt nok, er der ikke en eneste fransk film på listen over brugerens favoritfilm, der er ikke engang en sort/hvid-film, men til gengæld primært amerikanske mainstream-film, hvor de ældste er fra 70'erne.

Så, prøv med et nyt argument. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#6 RaGa_MuFFiN 10 år siden

Den ser sku meget fed ud. Men jeg er meget skeptisk efter den elendige 2'er!
Gravatar

#7 Roxtaf 10 år siden

Personligt glæder jeg mig, 2'eren var ikke 1'eren den havde sine egne ting kørende. personligt var jeg underholdt til begge to i høj grad og forventer det samme ved 3'eren.

Men jeg synes det er utroligt som hjemmesider for folk der elsker film kan være fyldt med folk der hader film, tilsyneladende fordi de ikke alle sammen kan komme på toppen af en top 10 af tidernes bedste film.
Koldt vand i blodet folkens, tag film for hvad de er. De her film er "tøhø"-film forvent ikke kæmpe revulotionerende overraskelser, forvent tøhø ;)
Gravatar

#8 Hr. Nielsen 10 år siden

Sjølle (2) skrev:
Jeg er godt klar over, at er man kun til franske fine sort/hvid film omhandlende den dårlige høst i 1927, og de frygtelige spændinger der deraf kommer i en lille bondefamilie
Den elsker jeg personligt og har set den mange gange, gør det mig elitær og gør det så dig til antielitær?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#9 Kruse 10 år siden

Den første film kunne jeg rigtigt godt lide, men 2'eren var stort set bare en kopi af den første, desværre med den lille forskel at den ikke var særlig sjov. Hvis 3'eren får nogle fornuftige anmeldelser vil jeg nok tjekke den ud, men får den samme medfart som 2'eren, så springer jeg den nok over.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 BabyJaneFirefly 10 år siden

Jeg er nok en af de meget få der faktisk fandt 2'eren sjovere end 1'eren, trods de mange kopierede elementer. 3'eren ser derimod ud som om den satser på at prøve noget nyt. Syntes i hvert fald det ser lovende ud :)
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

Skriv ny kommentar: