Legendary Pictures har udgivet den første trailer til komediebomben “The Hangover 3”, der for sidste gang byder på druk, humor og tømmermænd med Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis.

Se traileren her.

I det tredje og sidste kapitel i den populære “Tømmermænd”-trilogi handler det hverken om polterabend, bryllup eller Thailand, men derimod en roadtrip, der bestemt ikke går stille for sig – især ikke hvis man har Phil, Stu og Alan bag rattet.

“The Hangover 3”, der atter er instrueret af Todd Phillips, får dansk premiere 30. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Carmul 10 år siden

Jeg mener at suppen er kogt op. 2'eren var stort set en tro kopi af 1'eren. Intet nyt og man vidste hvilken vej det gik. Hvis 3'eren er af samme skuffe, så har de smadret hele lortet. Alle og enhver kan jo lave en efterfølger, hvis den kører i samme retning. Bare vildere og vildere.. hmmm.. 1'eren er sgu en af mine favoritter hvad komedier angår.
Gravatar

#12 wiseguy 10 år siden

Kruse (9) skrev:
Den første film kunne jeg rigtigt godt lide, men 2'eren var stort set bare en kopi af den første, desværre med den lille forskel at den ikke var særlig sjov. Hvis 3'eren får nogle fornuftige anmeldelser vil jeg nok tjekke den ud, men får den samme medfart som 2'eren, så springer jeg den nok over.

+1
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#13 KasperBS 10 år siden

BabyJaneFirefly (10) skrev:
Jeg er nok en af de meget få der faktisk fandt 2'eren sjovere end 1'eren, trods de mange kopierede elementer. 3'eren ser derimod ud som om den satser på at prøve noget nyt. Syntes i hvert fald det ser lovende ud :)


Enig, 2eren var endnu vildere og sjovere end 1eren var. Ser frem til 3eren.
Gravatar

#14 Golf6BM 10 år siden

Synes godt nok traileren er lidt meh...
- men jeg skal da helt sikkert se den alligevel :-)
Gravatar

#15 danish99 10 år siden

Ser lidt tam ud, der kan ikke koges mere suppe på den, så det bliver på dvd.
King
Gravatar

#16 BN 10 år siden

Sjølle (2) skrev:
Hvis man tager det for hvad det er, så er det sguda ganske fin underholdning en stenet søndag


Okay, det husker du bare, næste gang du støder på en film, der ikke siger dig nogetsomhelst. Hvis du bare tager det for hvad det er, så bliver det en god filmoplevelse for dig.

;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#17 Slettet Bruger [3567157049] 10 år siden

Sjølle (2) skrev:

#1 Det jeg bare prøver at sige, er at du har pænt meget nej hatten på. Hvis man tager det for hvad det er, så er det sguda ganske fin underholdning en stenet søndag


Det synes jeg simpelthen ikke er et argument der holder i retten. En film skal da ikke have gavn af at ens lave forventninger bliver mødt? Med det i ryggen kan man jo argumentere for at alle film er i orden, bare man har tilstrækkeligt lave forventninger. At støde sin tå mod et bordben er da ubehageligt, om man så er forberedt på det eller ej - og det er så en aktivitet jeg vil foretrække fremfor at skulle se Hangover 2 igen.

Jeg er godt klar over, at er man kun til franske fine sort/hvid film omhandlende den dårlige høst i 1927, og de frygtelige spændinger der deraf kommer i en lille bondefamilie.... ja så er den sgu nok svær at grine af den her, men sænker man lige paraderne lidt, og ikke er så negativ fra start, så kunne man måske få en sjov kaloriefri griner over det, det skader faktisk ikke, selvom man også er til film der stikker dybere


Franske film kan være glimrende (sort-hvide stumfilm har jeg dog aldrig gjort mig i). Et eksempel kan være sidste års "De Urørlige" som jeg flere gange grinede højlydt af. Sammen med resten af biografen. En komedie med en historie, karakterer jeg gad engagere mig i og humor der ikke er konsekvent befandt sig syd for det berømte bæltested.
Jeg kan godt lide film (alle slags film), men en dårlig film bliver ikke undskyldt ved at jeg bliver gjort opmærksom på at den er dårlig på forhånd.

Skriv ny kommentar: