Det er 10 år siden, at Dan Browns bestseller-karakter Robert Langdon første gang viste sig på film i “Da Vinci mysteriet”. Nu er Langdon igen parat til at opklare mysterier i “Inferno”, der er klar med sin første trailer.

Se også: Sidse Babett Knudsen spiller over for Tom Hanks i Dan Browns “Inferno”

Det er igen Tom Hanks, der spiller hovedrollen, som han også gjorde det i “Da Vinci mysteriet” og “Engle & dæmoner”, hvor han denne gang spiller over for navne som Felicity Jones, Omar Sy og danske Sidse Babett Knudsen.

Det bliver også et hattrick for instruktør Ron Howard, der denne gang vækker Langdon på et italiensk hospital med hukommelsestab. Derfra bliver han makker med Dr. Sienna Brooks. Sammen må de rejse Europa tyndt i en kamp imod uret for at forhindre et komplot.

“Inferno” får premiere d. 13. oktober.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 skywave 7 år siden

Og jeg kan bare så meget ikke vente!!!! Har nydt de andre Dan Brown-filmatiseringer...glad for, at Tom Hanks har hovedrollen igen
Gravatar

#2 MikkelB 7 år siden

De to første var geniale, og havde mig på kanten af stolen både i biffen og hjemme. Glæder mig til 3. kapitel i trilogien! =)
Gravatar

#3 Gasivodo 7 år siden

Hvis det er bøgerene, er det er vel egentlig 4. kapitel? Og man gemmer 3. til en anden god gang;-)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#4 daneimp 7 år siden

Glæder mig helt vildt! Bogen var super fed! Jeg behøver ikke 3. kapitel, den var lidt sløv... Inferno derimod... All thumbs up!
Gravatar

#5 Gasivodo 7 år siden

Sjovt. Fandt 3. ok. Måske jeg skal læse 4.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#6 Nagash 7 år siden

#3 - Det var jo alligevel også den rækkefølge, de filmede de to første :)

Den virker faktisk overraskende spændende. Havde ellers lidt bange anelser omkring den, eftersom de har gået så stille med dørene om den. Hørte først om den første gang sidst i 2015.

Skriv ny kommentar: