Hun modtog store roser for sin rolle i det vovede drama “The Duke of Burgundy”. Og nu er Sidse Babett Knudsen klar til at lægge arm med Hollywoods helt store drenge.

Se også: Tom Hanks vender tilbage som Robert Langdon i “Inferno”.

Den danske skuespillerinde skal nemlig spille med i Ron Howards filmatisering af Dan Browns populære spændingsroman ”Inferno”. Det skriver The Wrap.

Sidse Babett Knudsen skal spille chefen for World Health Organization, Elizabeth Sinskey. Dermed går hun i Nikolaj Lie Kaas og Thure Lindhardts fodspor, der begge medvirkede i Ron Howards ”Engle & Dæmoner” fra 2009.

Tom Hanks vender tilbage i rollen som Robert Langdon mens stjernen fra ”The Theory of Everything”, Felicity Jones, spiller symbolforskerens makker.

Omar Sy (”De Urørlige”, ”X-Men: Days of Future Past”) og den indiske stjerne Irrfan Khan (”Life of Pi”) har netop også sluttet sig til filmen, der får premiere i oktober 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 origin 9 år siden

Nogen der ved hvorfor de springer Det Forsvundne Tegn over?
Try sticking your head up your ass.. See if it fits
Gravatar

#2 dhad 9 år siden

Et gæt, men det er kun et gæt - når jeg læser synopsen på wiki og uden at have læst bogen, så lyder "Det forsvunde tegn" meget som plottet fra "National Treasure" med Nick Cage.
Gravatar

#3 MonsTruz 9 år siden

Har lige læst bog, og den var da egentlig okay. Så det bliver spændende og se Sidse Babett Knudsen i den rolle.
Gravatar

#4 Nicki52 9 år siden

Det er en meget vigtig rolle og passer godt til hende når hun nu har spillet Danmarks statsminister. Den eneste fysiske forskel er nok hun ikke er hvidhåret, men glæder mig endnu mere nu.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 Nicki52 9 år siden

origin (1) skrev:
Nogen der ved hvorfor de springer Det Forsvundne Tegn over?

Fordi det var den dårligste bog og denne kunne de godt undvære. De var i gang med manus da producenterne og forfatteren blev enig om at sprænge den over.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 Alex- 9 år siden

Jeg så nu hellere at de filmatiserede en af hans andre bøger, eksempelvis Morderisk Bedrag. Sidse Babett Knudsen kunne sagtens have taget den hovedrolle istedet! Men mon ikke de venter med det, siden det ville være at forlade den nuværende serie.
Gravatar

#7 Lawman 9 år siden

#6, morderisk bedrag er da nok en af hans værste bøger, som tager mere og mere overraskende og fuldstændigt usandsynlige drejninger.
Gravatar

#8 Mantic 9 år siden

De burde filmatisere Digital Fortress (Tankados Kode), skide god bog.
Gravatar

#9 moulder666 9 år siden

De burde bare droppe Dan Browns pseudo-intellektuelle skrammel og finde noget bedre at filmatisere! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 Elvira39 9 år siden

moulder666 (9) skrev:
De burde bare droppe Dan Browns pseudo-intellektuelle skrammel og finde noget bedre at filmatisere! :-)
Så så der skal jo også være film til pøblen ved du nok og om bøgerne prøver at være eller virke intellektuelle ved jeg ikke. Er de ikke bare almindelige sommerkrimilæsning?

Skriv ny kommentar: