Ghost House Pictures kan gennem gysersiden ShockTillYouDrop fremvise de første to tv-spots til vampyrprojektet “30 Days of Night”, der er produceret af Sam Raimi.

“30 Days of Night” udspiller sig i en lille by i Alaska, der bliver hjemsøgt af vampyrer, da den en måned ligger hen i en konstant nat. Mens et par af indbyggerne sætter sig for at udrydde de invaderende vampyrer, viser det sig, at vampyrernes mægtige overhoved også er på vej til den lille mørke flække.

Instruktionen på filmen er begået af David Slade, som sidste år lavede den anmelderroste thriller “Hard Candy”. “30 Days of Night” synker tænderne i amerikanske biograflærreder fra 19. oktober.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-Sauron 14 år siden

Stephen Kings 'Salems Lot (bogen) er den bedste vampyrhistorie i nyere tid. Den mand formår at gøre læseren bange for sin egen fantasi. Fantastisk!
Der er lidt for mange vampyrfilm undervejs lige nu, er det en blodsygdom eller?
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#2 dunn 14 år siden

Man kan da ikke klage over for mange vampyrfilm :)
www.henrikhansen.nu
Gravatar

#3 filmz-MachineGod 14 år siden

Og man kan i den grad ikke klage over en film baseret på 30 Days of Night!! Hvis den vel og mærke kan leve op til tegneserien, og det er der et eller andet der tyder på at den kan :)
_____MachineGod______
__Stopping the pain__

Skriv ny kommentar: