Først var det TP Music, siden Blockbuster og så Stereo Studio. Alle lukkede de på grund af stor konkurrence og manglende indtjening. Nu er det så Fona, der er i store problemer, hvilket tvinger virksomheden til en såkaldt rekonstruktion.

Se også: Stereo Studio lukker

Fona var ellers en af de sidste fysiske butikker, der var udstyret med et bredt udvalg af film og serier til hjemmebiografen. Nu har ledelsen hos Fona så besluttet at indlede en rekonstruktion af selskabet ved Sø- og Handelsretten i København, der skal forsøge at redde de sunde dele af den insolvente virksomhed.

”En rekonstruktion af virksomheden er desværre uundgåelig. Løsningen for Fona kan være en ny, stærk partner eller ejer, der kan tilføre virksomheden kapital og dermed sikre, at den kan føres videre i et stærkt setup,” udtaler Fona ifølge Finans.

I første omgang betyder situationen intet for kunderne. Fonas butikker har stadig åbent, og reparationer og returneringer bliver udført som normalt.

Tror du, at salget af fysisk film har en fremtid?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#21 Lawman 6 år siden

Driver (18) skrev:
At frygte noget, er ikke det samme som at vide noget og jeg skriver, at jeg frygter det. Så igen giver det ingen mening fra din side at snakke om valide anke og ligeledes forklarer du ikke, hvordan jeg blander det at man skal have 4k TV for at se 4k sammen med, at man får ekstra frames. Jeg skrives, at funktionen er installeret på de TV. Du kan ikke forstå det, selvom jeg har sagt de to gange nu?

Men igen, hvad definerer du så som mange år? Jeg taler om HD TV. Hvad med dig?


Jeg synes bare ikke det giver nogen mening at skrive at du frygter 4K, på baggrund af en funktion på tv'et som ændrer frameraten som kan slås fra. Der har du koblingen mellem 4K og frames.

Jeg taler også om HD-tv. Mit tv er vel fra 2008/09 tror jeg - dengang var funktionen der. Hvorfor brokke sig over at den findes på nye 4K-fjernsyn, når det er en funktion der har eksisteret så længe?

Desuden - idet at du har så godt styr på tingene, at du ved at det er på baggrund af nævnte funktioner at billedet ikke ser ud "som instruktøren har tiltænkt", så er der vel ikke noget problem? Slå funktionen fra.
Gravatar

#22 Lawman 6 år siden

Driver (20) skrev:
#17

Det er i hvert fald mere fornuftigt end, at du sidder og prøver at skabe kontroverser herpå.Ærlig talt - synes cain har en valid pointe i at bemærke at nedenstående ikke har noget som helst med noget at gøre:

Driver (3) skrev:


Jeg får det endnu dårligere ved at tænke på, at jeg selv lige nu befinder mig på en uddannelse, der bl.a. også har fokus på at udvikle teknologi - Har jeg fundet ud af. Overvejer kraftigt at tage mit valg op til revurdering, men det er en anden snak.Er der noget galt i at udvikle teknologi? Foretrækker du at vi bevarer status quo?
Gravatar

#23 Driver 6 år siden

#21

Jeg har begrundet min frygt i #16, afsnit 3.

Jeg brokker mig over, at den findes på alle slags nyere TV, herunder altså også 4k.

Problemet er, at mange ikke kender til funktion og dermed får de et misvisende billede af instruktørens film. Det har jeg også forklaret i #16, afsnit 1.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#24 Lawman 6 år siden

Jeg er forfatter af #16.
Gravatar

#25 Ruger 6 år siden

Lawman (12) skrev:
Måske du skulle læse lidt op på tingene, så du får lidt forståelse for tingene inden du beklager dig på nettet.


Bingo! Driver har den enestående evne at snakke om ting, han ikke forstår sig på.
Gravatar

#26 Driver 6 år siden

#22

Det er fordi, der skulle have stået "den slags teknologi". Jeg uddanner mig indenfor at udvikle digitale medier herunder også brugen af filmmediet, musikmediet osv. Jeg startede før, at Stereo Studio lukkede og før, at der for alvor var snak om, at de digitale medier ligefrem ville udrydde de fysiske, så det forholdt jeg mig slet ikke til det. Men i dag har det bare fået mig til at tænke over det og over den glæde, jeg har nydt af fysiske medier og stadig nyder af dem.
Derfor skrev jeg det. Det er vel for pokker også tilladt at lufte den slags tanker uden, at man skal have at vide, man er negativ og bidrager med sorte indlæg.

I øvrigt skrev jeg jo, at jeg ikke har noget imod streaming og at teknologi udvikler sig. Så nej, hvor skriver jeg henne, jeg ønsker status-quo? Jeg skriver, jeg godt kunne tænke mig retten til selv at vælge mellem fysiske medier og streaming, se #18, afsnit 2.

Igen er jeg altså nød til at understrege, at I må være grundigere i jeres læsning af mine indlæg, så jeg ikke skal referer tilbage hele tiden til ting, I har overset.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#27 Driver 6 år siden

#25

Åh nej, begynder du nu igen. Du klogede dig om noget, du ikke havde forstand på, mens jeg holdt mig til emnet.
Kom nu videre i livet, det andet der, er for trættende. Det må også være trættende for dig selv at bære nag på den måde.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#28 Geekalot 6 år siden

Hmmm betyder det mit tv ikke har garanti mere ? 12 måneder gammelt :(
Gravatar

#29 Driver 6 år siden

#24

Mente #19, afsnit 3.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#30 Driver 6 år siden

#28

Nej, nej. Det har intet med det at gøre. Du skal måske bare selv lige ind og slå Smooth Motion fra eller hvad det måtte hedde på dit TV. Hvis altså du vil se film i de korrekte frames per second.

Med mindre en professionel har kalibreret dit TV forinden og han måske har slået det fra. Du kan sagtens se på en film om det er slået til eller ej, hvis du, som jeg gætter på, går meget op i film. :-)
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: