Så er det i næste uge, at “X-Men: Apocalypse” får premiere. Denne nye tv-trailer sætter konflikten tydeligt på spidsen. Det er guden Apocalypse med blandt andre Magneto som hjælper imod det nye X-Men-hold, der som noget nyt anføres af Mystique.

Se også: Bryan Singer om Wolverine-teaser: Det er afgørende for “X-Men”

I “X-Men: Apocalypse” møder vi verdens første mutant, Apocalypse, der har været betragtet som en gud. Han har evner fra flere forskellige mutanter og er derfor udødelig og uovervindelig. Men nu er han vågnet efter 1000 år og er skuffet over verden. Derfor vil han udrense menneskeheden med hjælp fra blandt andre Magneto. Det er nu op til Raven og Professor X at stoppe ham.

Denne “X-Men”-film bliver den tredje i rækken af prequel-film om mutanterne. “X-Men: Apocalypse” følger således efter “X-Men: First Class” og “X-Men: Days of Future Past”.

Igen er det Bryan Singer, der instruerer, og Simon Kinberg, som skriver manuskript, som det var det i den seneste film i franchisen, “X-Men: Days of Future Past”.

“X-Men: Apocalypse” får dansk premiere d. 19. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Hive 8 år siden

Latterligt at gøre Mystique - en af X-Mens største fjender gennem tiden - til deres leder. Havde det så bare været Magneto... ham er der trods alt præcedens for.
Gravatar

#2 cain 8 år siden

For hver trailer glæder jeg mig mindre til denne film.. Havde rygterne i sin tid talt sandt og de havde brugt store dele af AOA havde det været noget andet men det her, nej bare nej. Det er så træls at Magneto og Mystique bare altid skal proppes ind i historien.

Skriv ny kommentar: