Så er vi nået til det sted i anmeldelsen, hvor det er forventet, at jeg vil påstå at “Bad Boys II” er en umådelig dårlig film, men som er værd at se, hvis man er en hårdkogt drengerøv med masser af adrenalin i blodet… Forkert. Selv de mest inkarnerede drengerøve vil sandsynligvis ende med at gabe adskillige gange i løbet af filmens lange spilletid. Selv om filmen er så lang, så føles slutningen desuden alligevel særdeles brat og utilstrækkelig. Men “Bad Boys II” er da en relativ flot film, som har sine få fængende og underholdende momenter, men filmen er samtidigt en af de mest opblæste, banale og særdeles ligegyldige film der er udgivet i nyere tid.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Spanner 20 år siden

action-instruktøreR
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#12 Spanner 20 år siden

Okay nu skal jog nok holde op
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#13 Skobbolop 20 år siden

tak :D

Frid kommer vel også ind på at der ikke rigtig er nogen handling i filmen. I modsætning til anmeldelsen her på sitet gør det ham ikke noget... sikkert andre der også ahr det på den måde..
________________________
"I AM MAKING A BIRDHOUSE!"
Gravatar

#14 filmz-Ghidora 20 år siden

Jeg syntes den er god underholdning! og syntes ikke i bør lade jer slå ud af denne anmedelse... husk at vi mennesker er forskellige og det er vores meninger/holdninger altså også!
(>^^)>
Gravatar

#15 filmz-Erroneus 20 år siden

Hmm jeg kan også kun anbefale Bad Boys 2, ja den er lidt lang, måske 15 min. for lang, men værre er det altså ikke. Jokesene er i topklasse, actionen er fuld brag derudaf og det er rigtigt godt lavet.

Will Smith spiller som sædvaneligt godt i den smart-ass rolle han har og Martin Lawrences er også på topplan. Man skal ikke forvente en dybdegående film, for det er det ikke, men en god actionfilm, med gode jokes og god action det får man skam ;)

4½ ud af 6
Nobody likes you. Everybody hates you. You're going to lose. Smile, you fuck.
Gravatar

#16 skittlez 20 år siden

Jeg er temmelig enig med anmeldelsen.
Kemien ml. Smith og Lawrence er slet ikke det samme som i den første. Kun enkelte scener er sjove, og plottet er generende banalt.
Filmen er dog tilpas flashy og over-the-top, specielt i biljagterne og Cuba-sekvensen, så den nærmest når en slags Tripple-X underholdningsniveau, bare bedre instrueret.

Det siger også lidt om Lawrences' skuespil (når det ikke er komiske scener), når Henry Rollins, i en birolle, spiller mere overbevisende.

I modsætning til anmelderen kedere jeg mig ikke som sådan, for det går alligevel pænt stærk, men der var bare alt for mange ting som IMO ikke var godt nok.

Og stadigvæk fik jeg hvad jeg forventede.

*SPOILER*
Jeg troede ikke jeg havde nogen decideret grænse for hvad jeg fandt upassende eller klamt i en film, men scenen hvor ligene smides ud af bilen, var direkte smagsløst. Den var hverken cool eller noget vigtigt plotpoint.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#17 filmz-Wacker 20 år siden

Det rart at folk er enige om denne film. :-)
Don't you know who I am? I'm Juggernaut, bitch!!

http://www.samarit.dk
Gravatar

#18 filmz-phalanx 20 år siden

ikke set den men dårlig
This is the one thing we didnt want to happen - Christopher Morris
Gravatar

#19 filmz-Kadann 20 år siden

#16 -

Når en mand som Henry Rollins virker mere overbevisende end filmens stjerne, så er der sgu noget galt.. hehe..

Ikke at Rollins er en udpræget dårlig skuespiller.. han har bare meget lidt at tilbyde, ihvertfald ud fra hvad jeg set med ham, indtil videre.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#20 filmz-Ghidora 20 år siden

16 - hahah! det med ligene var sq da humor!!!
(>^^)>

Skriv ny kommentar: