Med “Cloverfield” har J.J. Abrams & co. sat ny standard for denne slags film. Kun igennem ét kamera opleves filmens handling, og den uvished, der er ved kun at kunne se, hvad kameraet filmer, gør “Cloverfield” til en intens og nervepirrende oplevelse.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 MuManden 16 år siden

Jeg var inde og se den med en kammerat, som gerne ville se den og jeg havde ikke hørt noget særligt om den, andet end det der med at folk havde brækket så over i USA.
Så havde faktisk ingen forventninger til den, troede måske lidt det var en slags b-film eller noget, men da tæppet så faldt, så:

BOOOOOM...

1½ times film hvor jeg skulle sætte kæben på plads op til mange gange...
Total overrumplet blev jeg i den grad.
Men fantastisk, fantastisk at det stadig kan lade sig gøre når man er 31!
Jeg takkede også min kammerat, for at han havde hevet mig og se den. ;-)
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#22 cansi 16 år siden

WOOOW

Det er den bedste måde at beskrive den her film på med et enkelt ord...

Fantastisk, kunne være et andet.

Tunnel scenen var noget nær perfekt, også det kamerabrug, fantastisk.

det vidste sig at være rigtigt, det med at mennesker bliver syge, min lillebrors ven kastede op efter filmen. Jeg fik kun lidt ondt i øjnene af alt det skarpe lys engang imellem

Og hvor var Hud sjov, nogle gange.
Gravatar

#23 filmz-gofferoffer 16 år siden

Ja, har ikke meget at tilføje, da det meste er blevet sagt af de ovenstående. Kameraføringen var overhovedet ikke for meget, men den hjalp til en større realisme. Det eneste minus var filmens længde. For mit vedkommende var den alt for kort.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#24 ImpulzE 16 år siden

6/6 herfra!

En ellers ret overraskende film, som er godt fundet på måden at vise en film på. Års bedste film indtil nu og helt sikkert en af de bedste monsterfilm! Kan varmt anbefale den til de andre som ikke har fået set den endnu.
"You shoot me in a dream, you'd better wake up and apologize"
Gravatar

#25 filmz-Darkxs 16 år siden

Okay nu har jeg hørt så meget godt om den film så har 1! engelt spørgsmål til dem der har set den...
HVORDAN POKKER ER MONSTERET LAVET!? (Jeg har ikke den ringeste anelse, så hvis i kunne linke et billede ville det være cool!)
Gravatar

#26 MuManden 16 år siden

#25
Kan du ikke bare gå ind på Youtube og søg på cloverfield?

Det burde altså ikke være så svært.
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#27 filmz-Darkxs 16 år siden

hehe det er all sammen fake det eneste spor jeg har er dette billed: http://wayangtopia.com/wp-content/uploads/2007/09/... eller er det også fake?
Gravatar

#28 e-male 16 år siden

#27
Den du linker til er fake.

Her er det rigtige monster, der blev linket til i en nyhed for to uger siden.
Batman: "You are a princess from a society of immortal warriors, and I'm a rich kid with issues. Lots of issues."
Gravatar

#29 Notional 16 år siden

Absolut en af de bedste monsterfilm jeg har set nogensinde. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle give 5 eller 6 stjerner, men da de små skønhedsfejl føltes mere og mere ligegyldige og jeg måtte indse det var en af de fedeste filmoplevelser i lang lang tid overgav jeg mig til topkarakteren.

Denne film fungerer bare fuldstændigt. En totalt hyped film jeg har glædet mig over i et halvt år siden teaseren udkom. Og den indfriede alle forventninger. WOW! Ikke siden Jurassic Park har jeg set en så skræmmende film i biografen; ikke engang den første Matrix i biffen var så grum som den her (selvom wow faktoren var mindst lige så høj). Denne film skal ses i biffen, ikke på en 32" skærm i højlys dag!

Og så lidt spoilers:

Spoiler i sidste scene:
Ude til højre kan man se noget falde ned i vandet ved nogen både. Dette måtte jeg se på youtube, da jeg ik så det i biffen desværre. Så hold godt øje.


Mega spoiler response (officiel):
Jeg fandt dette på en af siderne der tilhører filmen:

"In their latest gesture to reach out to fellow man, Tagruato used the Hatsui satellite to try to identify a rogue piece that is thought to have fallen off of the Japanese Government's "ChimpanzIII" satellite. Although Hatsui’s work has not yet been able to confirm the identity of the fallen piece, Tagruato scientists and engineers are busily trying to track and recover the fragment. According to Hatsui data, it disappeared into the Atlantic Ocean late last week.
"

Rob's nye job som VP er for slusho, der tilhører selskabet Tagruato. Nogen rygter siger det var dette stykke der vækkede monsteret. Guess we won't find out.


#28 You aint seen nothing yet.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#30 icetea 16 år siden

Helt helt fantastisk film! Der er ikke meget mere at tilføje som ikke allerede er blevet sagt. Det var en af de bedste film jeg nogensinde har set i bio :) J.J viser endnu engang at han er en mester. Han har gjort et helt eminent arbejde med både Alias og Lost, og er helt klart min favorit. Denne film er ingen undtagelse og er et must-see!

Kan forresten ikke se hvad der er at kritisere mht. kameraføreingen? Den var jo fantastisk og gjorde filmen endnu bedre, rystelserne påvirkede hverken mig eller de 5 andre jeg var inde med. Men det gjorde det jo så åbenbart for andre (#22). Underligt :) men sådan er det jo.

Der var gang i den næsten heletiden, og den får 5½. Men har givet den 6/6, da den hælder mest derover af :). Bedste monsterfilm til dato.

Skriv ny kommentar: