Filmens vidunderlige gruppedynamik er ekstremt indtagende og får os øjeblikkeligt til at holde af og med de heroiske mænd og kvinder, og i mindre (men stadig betydningsfulde) roller tilføjer Tom Wilkinson og svenske Michael Nyqvist filmen ekstra slagkraft og substans. Når selv Bollywoods største superstjerne, Anil Kapoor, blot får et par minutters spilletid, ved man, at en film bugner af talent. Og hvor er det i øvrigt skønt ikke at se Cruise rode sig ud i endnu en ineffektiv romance… Til gengæld havde filmen været bedre foruden dens lettere forvirrende slutning, der heller ikke har tilstrækkelig pondus.

Alt i alt er “Mission: Impossible – Ghost Protocol” altså en blændende thriller, der med sit fyrstelige miskmask af geniale gadgets, kulørte locations, gribende spionintriger og skæppeskønne spøgefuldhed vækker varme minder om de bedste Bond-film fra Connery-æraen. Sam Mendes skal i hvert fald knokle røven ud af bukserne for at nå selvsamme kvalitetsniveau med Bond-sagaens 23. kapitel: “Skyfall”. Men nok om det. Luk browseren, tag overtøjet på og drag hastigt mod biffen, for denne anmeldelse vil destruere sig selv om ti sekunder…

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVE “Mission: Impossible – Ghost Protocol”-interviews.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 moulder666 11 år siden

Spændende - og opløftende - anmeldelse!

Det lyder virkelig som om MI nu går i en ny og spændende retning - især fordi Johan nævner en af de ting jeg altid har klandret MI-serien for indtil nu - at Hunt har virket så almægtig, at det aldrig virker som om der er fare på færde!

Glæder mig til at se den!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 filmz-loke76 11 år siden

Det er en god film helt sikkert, men jeg synes stadig kun det er den første der har det helt rigtige MI feel over sig.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 Babo84 11 år siden

Skal ses på lørdag.
Gravatar

#4 Jb-film 11 år siden

At den sorte skuespiller, husker ikke lige navnet, ikke mere er med i serien, er måske lidt en skam. - Han tilførte en hårdhed som computergeni.

Humor til en bestemt genre, kan som forventning, godt blive for meget. - Omvendt virker det som om, at den fjerde i rækken er på samme spor som den første. - Den første havde jo også humor, uden at det blev for meget.

Den første film i serien, havde også den fordel, at den lå fint i spænd med den originale tv- serie fra 1960´erne.
TV-serien, har stadig en kvalitetsmæssig fordel, som mærkeligt nok KUN er udsendt på DVD.

En anden generation har nok ikke haft lejlighed til at se serien fra slutningen af 1980´erne.

- Skal agentgenren overleve, så skal det ske uden at glemme James Bond-serien, med fokus på Sean Connery - og f.eks. den originale tv-serie Mission Impossible.

Koldkrigen er overstået - men derfor kan agentgenren godt bruges i moderne film og tv-serier. - Dog uden at drukne i tilfældige actioneventyr.
Gravatar

#5 Bruno 11 år siden

Jeg så den til Macho Mandag og har ikke været vild med de andre film, bortset fra den første.

Umiddelbart får den en 7/10, men jeg skal nok gense den, for at give en mere præcis karakter. Hvad jeg dog godt kan lide, er at man holder sig tro til serien, nemlig at man ikke forsøger at lave en mere realistisk tilgang til tingene, men bl.a. har masser af over-the-top-gadgets og action med i filmen.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#6 Jb-film 11 år siden

Den tredje i film i serien, har den vinkel som f.eks. On her majesty´s secret service havde for James Bond. - Den lidt mere personlige side af en helt.
Noget som blev lidt overdrevet i Casino Royale fra 2006.

- Men tilbage til Mission Impossible - det nye bokssæt i Blu-ray, er en god ting.
Sjældent ser man gode Blu-ray-udgivelser - det er dog de tre første Mission Impossible på Blu-ray.
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 11 år siden

Helt enig med anmelderen, det er både den mest underholdende i serien og byder på pisselækker action, som Bird med sit talent for at fortælle en historie, får gjort både sjov, spændende og halsbrækkende at se på. Jeg var solgt!!! Gav den 9/10! Det her er popkorn/blockbuster film når de er bedst!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 Brodersalsa 11 år siden

Jeg er også enig i anmeldelsen. Actionen og humoren går fint hånd i hånd, og filmen bliver aldrig kedelig!
Klart den bedste af de 4 film, og det siger skam ikke så lidt IMO :). 9/10
Gravatar

#9 Collateral 11 år siden

Skal se den klokken 17 :D
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#10 X&O 11 år siden

6 stjerner her fra. Den bedste actionfilm jeg har set siden Inception.

Skriv ny kommentar: